SEBAMED Spa Shower dušas želeja, 200 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

SEBAMED Spa Shower dušas želeja, 200 ml

SEBAPHARMA
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
5.43 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Relaksējoša formula ar ūdensrozes ekstraktu, kas lieliski mitrina ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ziepes un tīrīšanas līdzekļi ar neitrālu vai sārmainu pH apdraud ādas skābes apvalka dabiskās aizsargfunkcijas, palielinot dehidratācijas un ādas reakciju risku. Šī dušas želeja palīdz aizsargāt pret sausumu, kā arī no ārējiem kairinātājiem, alergēniem un kaitīgiem mikroorganismiem.

Produkta īpašības:

  • Relaksējoša formula ar ūdensrozes ekstraktu, kas lieliski mitrina ādu.
  • Relaksējošās formulas ar ūdensrozes ekstraktu mitruma piesaistes spēja pastiprina mitrinošo efektu, lai saglabātu ādas mitruma līdzsvaru.
  • Sabalansētais ādas kopšanas komplekss ar alantoīnu atdzīvina ādu un aizsargā pret dehidratāciju. Āda tiek atsvaidzināta un kļūst jūtami gludāka.
product
1193372 SEBAMED Spa Shower dušas želeja, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e3/d9/dcc2b39d1ea057ee3c9382e4f85c.png InStock 5.43 EUR 6.79 <p>Ziepes un tīrīšanas līdzekļi ar neitrālu vai sārmainu pH apdraud ādas skābes apvalka dabiskās aizsargfunkcijas, palielinot dehidratācijas un ādas reakciju risku. Šī dušas želeja palīdz aizsargāt pret sausumu, kā arī no ārējiem kairinātājiem, alergēniem un kaitīgiem mikroorganismiem.</p> <p>Produkta īpašības:</p> <ul><li>Relaksējoša formula ar ūdensrozes ekstraktu, kas lieliski mitrina ādu.</li> <li>Relaksējošās formulas ar ūdensrozes ekstraktu mitruma piesaistes spēja pastiprina mitrinošo efektu, lai saglabātu ādas mitruma līdzsvaru.</li> <li>Sabalansētais ādas kopšanas komplekss ar alantoīnu atdzīvina ādu un aizsargā pret dehidratāciju. Āda tiek atsvaidzināta un kļūst jūtami gludāka.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi