SEBAMED Liquid Face & Body attīrošs līdzeklis, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

SEBAMED Liquid Face & Body attīrošs līdzeklis, 200 ml

SEBAPHARMA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.99 €
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Šķidrais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis mitruma līdzsvara uzturēšanai ādā, maigi un dziļi attīra ādas poras, bez ziepēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šķidrais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis mitruma līdzsvara uzturēšanai ādā, maigi un dziļi attīra ādas poras, bez ziepēm. Šķidrais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis mitruma līdzsvara uzturēšanai ādā (sastāvs atbilst veselas ādas pH 5,5 līmenim). Nodrošina ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Līdzekļa sastāvā nav ziepjvielas un sārmainas vielas. Maigi un dziļi attīra ādas poras, dabiskie mitrinātāji alantoīns un pentavitīns padara ādu maigu un gludu. Pantenols atjauno ādu. Pēc mazgāšanas āda kļūst maiga un mitrināta, ieteicams lietot arī SEBAMED mitrinošo krēmu ar E vitamīnu pipildus aizsardzībai un mitrināšanai.

product
1192698 SEBAMED Liquid Face & Body attīrošs līdzeklis, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d6/84/7c0634da247b34de96c18d3c6fd7.png InStock 5.99 EUR 9.99 <p>Šķidrais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis mitruma līdzsvara uzturēšanai ādā, maigi un dziļi attīra ādas poras, bez ziepēm. Šķidrais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis mitruma līdzsvara uzturēšanai ādā (sastāvs atbilst veselas ādas pH 5,5 līmenim). Nodrošina ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Līdzekļa sastāvā nav ziepjvielas un sārmainas vielas. Maigi un dziļi attīra ādas poras, dabiskie mitrinātāji alantoīns un pentavitīns padara ādu maigu un gludu. Pantenols atjauno ādu. Pēc mazgāšanas āda kļūst maiga un mitrināta, ieteicams lietot arī SEBAMED mitrinošo krēmu ar E vitamīnu pipildus aizsardzībai un mitrināšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi