SEBAMED Extreme Dry Skin Urea 5% sejas krēms, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

SEBAMED Extreme Dry Skin Urea 5% sejas krēms, 50 ml

SEBAPHARMA
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
10.22 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Extreme Dry Skin Relief 5% Urea Face Cream ir smaržīgs sejas krēms, kas atjauno sejas ādu, vienlaikus nodrošinot intensīvu mitrināšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Extreme Dry Skin Relief 5% Urea Face Cream ir smaržīgs sejas krēms, kas atjauno sejas ādu, vienlaikus nodrošinot intensīvu mitrināšanu. Sebamed sejas mitrinošā krēma formula satur urīnvielu, kas ātri atvieglo ādas lobīšanos, sasprindzinājumu, niezi un citus nepatīkamus sausas ādas simptomus. Extreme Dry Skin Relief sejas krēms satur arī ļoti aktīvas botāniskas sastāvdaļas, kas iegūtas no Tiger Grass, lai atbalstītu kolagēna ražošanu. Tas padara sejas ādu maigāku un elastīgāku, izlīdzinot sausuma radītās grumbas. Šis sejas krēms ir ideāli piemērots ekzēmas skartai ādai, taču ir arī pietiekami maigs citiem ādas tipiem.

product
1001605 SEBAMED Extreme Dry Skin Urea 5% sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/87/af/3c90114560db35927e84910a150a.png InStock 10.22 EUR 17.03 <p>Extreme Dry Skin Relief 5% Urea Face Cream ir smaržīgs sejas krēms, kas atjauno sejas ādu, vienlaikus nodrošinot intensīvu mitrināšanu. Sebamed sejas mitrinošā krēma formula satur urīnvielu, kas ātri atvieglo ādas lobīšanos, sasprindzinājumu, niezi un citus nepatīkamus sausas ādas simptomus. Extreme Dry Skin Relief sejas krēms satur arī ļoti aktīvas botāniskas sastāvdaļas, kas iegūtas no Tiger Grass, lai atbalstītu kolagēna ražošanu. Tas padara sejas ādu maigāku un elastīgāku, izlīdzinot sausuma radītās grumbas. Šis sejas krēms ir ideāli piemērots ekzēmas skartai ādai, taču ir arī pietiekami maigs citiem ādas tipiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi