SEBAMED Extreme Dry Skin Urea 10% maska kājām, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

SEBAMED Extreme Dry Skin Urea 10% maska kājām, 100 ml

SEBAPHARMA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-08-30
SEBAMED Extreme Dry Skin Repair pēdu krēms ar 10% karbamīdu intensīvi mitrina sausu un raupju ādu, samazina ādas sabiezējumus un piedāvā ātru atvieglojumu ļoti sausas ādas problēmām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

SEBAMED Extreme Dry Skin Repair pēdu krēms ar 10% karbamīdu intensīvi mitrina sausu un raupju ādu, samazina ādas sabiezējumus un piedāvā ātru atvieglojumu ļoti sausas ādas problēmām. Pantenols mitrina ādu un mazina ādas kairinājumus un stimulē ādas šūnu atjaunošanos. Mitrumu saistošais laktāts atbalsta mitruma un lipīdu līdzsvara atjaunošanos ādā. Lipīdu komplekss atbalsta lipīdu atjaunošanos. Karbamīda keratolītiskā iedarbība stimulē ādas lobīšanos un tādējādi samazina ādas sabiezējumus. Urīnviela intensīvi mitrina ādu un atjauno ādas dabisko mitruma saturu. Bez krāsvielām, minerāleļļām un silikona eļļām un PEG vielām.

product
1001604 SEBAMED Extreme Dry Skin Urea 10% maska kājām, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/83/06/fcfc4f4ecb487e9f0d95b58ac8a7.png InStock 7.42 EUR 12.36 <p>SEBAMED Extreme Dry Skin Repair pēdu krēms ar 10% karbamīdu intensīvi mitrina sausu un raupju ādu, samazina ādas sabiezējumus un piedāvā ātru atvieglojumu ļoti sausas ādas problēmām. Pantenols mitrina ādu un mazina ādas kairinājumus un stimulē ādas šūnu atjaunošanos. Mitrumu saistošais laktāts atbalsta mitruma un lipīdu līdzsvara atjaunošanos ādā. Lipīdu komplekss atbalsta lipīdu atjaunošanos. Karbamīda keratolītiskā iedarbība stimulē ādas lobīšanos un tādējādi samazina ādas sabiezējumus. Urīnviela intensīvi mitrina ādu un atjauno ādas dabisko mitruma saturu. Bez krāsvielām, minerāleļļām un silikona eļļām un PEG vielām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kāju kopšana/Kopjoši krēmi un losjoni