SEBAMED Clear Face sejas krēms, 10 ml
0 0 (0 atsauksmes)

SEBAMED Clear Face sejas krēms, 10 ml

SEBAPHARMA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
6.45 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Maskējošs antibakteriāls krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dziedinošs un maskējošs krēms pūtīšu un ādas problēmzonu maskēšanai un ārstēšanai.
Krēms ar kompleksu antibakteriālu, intensīvi kopjošu un dziedinošu iedarbību maskē un mazina iekaisušas pūtītes, turklāt spirts un hlorksilenols tās papildus dezinficē. No rapšu sēklām iegūto fitosterolu lielā koncentrācija krēma sastāvā nodrošina pretiekaisuma efektu, savukārt E vitamīns (tokoferols) cīnās pret iekaisušas ādas audus bojājošo brīvo radikāļu ietekmi, palīdzot nomierināt ādu, lai uz tās nepaliktu rētas.
Sebamed krēms uzlabo ādas krāsu un struktūru, jo tā sastāvā esošais šī sviests un hohobas eļļa nomierina un izlīdzina ādu, bet pantenols veicina ādas dziedināšanu. Vienlaikus pentilēnglikols un sorbitols mitrina ādu, krēms sastāva pH 5,5 līmenis līdzsvaro ādas dabisko skābo aizsargslāni.

Sebamed - skaista un veselīga sejas āda!

product
1192693 SEBAMED Clear Face sejas krēms, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/24/ea/b22df5e388671c5d574821c0c408.png InStock 6.45 EUR 9.21 <p style="text-align:justify;">Dziedinošs un maskējošs krēms pūtīšu un ādas problēmzonu maskēšanai un ārstēšanai.<br />Krēms ar kompleksu antibakteriālu, intensīvi kopjošu un dziedinošu iedarbību maskē un mazina iekaisušas pūtītes, turklāt spirts un hlorksilenols tās papildus dezinficē. No rapšu sēklām iegūto fitosterolu lielā koncentrācija krēma sastāvā nodrošina pretiekaisuma efektu, savukārt E vitamīns (tokoferols) cīnās pret iekaisušas ādas audus bojājošo brīvo radikāļu ietekmi, palīdzot nomierināt ādu, lai uz tās nepaliktu rētas.<br />Sebamed krēms uzlabo ādas krāsu un struktūru, jo tā sastāvā esošais šī sviests un hohobas eļļa nomierina un izlīdzina ādu, bet pantenols veicina ādas dziedināšanu. Vienlaikus pentilēnglikols un sorbitols mitrina ādu, krēms sastāva pH 5,5 līmenis līdzsvaro ādas dabisko skābo aizsargslāni.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Sebamed - skaista un veselīga sejas āda!</strong></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas