RŪĶĪŠU TĒJA Raudenes beramā tēja, 40 g
5.0 5 (2 atsauksmes)

RŪĶĪŠU TĒJA Raudenes beramā tēja, 40 g

RŪĶĪŠU Tēja
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
3.19 €
Derīguma termiņš: 2025-07-31
Piemīt nomierinoša, pretsāpju, pretiekaisuma un gremošanu veicinoša iedarbība.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piemīt nomierinoša, pretsāpju, pretiekaisuma un gremošanu veicinoša iedarbība. Lieto pie elpceļu iekaisumiem, kā arī mutes dobuma un ādas iekaisumiem. Palīdz pie akūta un hroniska bronhīta, garā klepus, pneimonijas; kā sviedrējošs līdzeklis pie paaugstinātas temperatūras saaukstēšanās un gripas gadījumā.

Lieto arī nervu sistēmas nomierināšanai, pie stresa, bezmiega, galvas un reimatisku sāpju mazināšanai.

Izmantojams arī kā aromātisks garšaugs kulinārijā!

Uzmanību! Nav ieteicams grūtniecēm, jo raudene stimulē dzemdes muskulatūru, kā arī smagu sirds un asinsvadu slimību gadījumā!!!

product
1203142 RŪĶĪŠU TĒJA Raudenes beramā tēja, 40 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9b/ff/c52669b1c88236dfc242204b540c.png InStock 3.19 EUR 3.19 <p style="text-align:justify;">Piemīt nomierinoša, pretsāpju, pretiekaisuma un gremošanu veicinoša iedarbība. Lieto pie elpceļu iekaisumiem, kā arī mutes dobuma un ādas iekaisumiem. Palīdz pie akūta un hroniska bronhīta, garā klepus, pneimonijas; kā sviedrējošs līdzeklis pie paaugstinātas temperatūras saaukstēšanās un gripas gadījumā.</p> <p style="text-align:justify;">Lieto arī nervu sistēmas nomierināšanai, pie stresa, bezmiega, galvas un reimatisku sāpju mazināšanai.</p> <p style="text-align:justify;">Izmantojams arī kā aromātisks garšaugs kulinārijā!</p> <p style="text-align:justify;">Uzmanību! Nav ieteicams grūtniecēm, jo raudene stimulē dzemdes muskulatūru, kā arī smagu sirds un asinsvadu slimību gadījumā!!!</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas