WELEDA Naturally Clear Purifying attīroša želeja, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

WELEDA Naturally Clear Purifying attīroša želeja, 100 ml

WELEDA AG
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Problemātiskas ādas dziļa poru attīrīšana.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izmanto dabas maigo spēku dziļai poru attīrīšanai un ādas mirdzumam. Atvadies no melnajām pinnēm un pūtītēm un pēkšņa to saasinājuma, atklājot ādas mirdzumu!

Šī vieglas tekstūras attīrošā želeja satur tādas dabiskas sastāvdaļas kā antibakteriālais vītolu mizas ekstrakts un nomierinošais lakricas ekstrakts – lielisku kombināciju problemātiskas ādas kopšanai.

Želeja mazina ādas taukaino izdalījumu veidošanos, tā palīdzot novērst nepilnības, pirms tās parādījušās uz ādas.

Tā ļauj no ādas nomazgāt pa dienu uzkrājušos netīrumus, dziļi iztīrot poras un mazinot melnās pinnes. Āda kļūst ne vien mirdzoša, bet arī tīra.

Ieguvumi

Klīniski pārbaudīts:

  • mazina pūtītes un melnās pinnes

  • samazina pārmērīgu ādas taukaino izdalījumu veidošanos, taukaino spīdumu un apsārtumu

  • nomierina ādu, to nesausinot

product
1134968 WELEDA Naturally Clear Purifying attīroša želeja, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2c/f1/8d0ccd29b8081081c3cec2b76bf2.png InStock 9.59 EUR 15.99 <p>Izmanto dabas maigo spēku dziļai poru attīrīšanai un ādas mirdzumam. Atvadies no melnajām pinnēm un pūtītēm un pēkšņa to saasinājuma, atklājot ādas mirdzumu!</p> <div class="text-item"> <div class="rich-text"> <p>Šī vieglas tekstūras attīrošā želeja satur tādas dabiskas sastāvdaļas kā antibakteriālais vītolu mizas ekstrakts un nomierinošais lakricas ekstrakts – lielisku kombināciju problemātiskas ādas kopšanai.</p> <p>Želeja mazina ādas taukaino izdalījumu veidošanos, tā palīdzot novērst nepilnības, pirms tās parādījušās uz ādas.</p> <p>Tā ļauj no ādas nomazgāt pa dienu uzkrājušos netīrumus, dziļi iztīrot poras un mazinot melnās pinnes. Āda kļūst ne vien mirdzoša, bet arī tīra.</p> </div> </div> <div class="text-item"> <h4>Ieguvumi</h4> <div class="rich-text"> <p><strong>Klīniski pārbaudīts:</strong></p> <ul><li> <p>mazina pūtītes un melnās pinnes</p> </li> <li> <p>samazina pārmērīgu ādas taukaino izdalījumu veidošanos, taukaino spīdumu un apsārtumu</p> </li> <li> <p>nomierina ādu, to nesausinot</p> </li> </ul></div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana