WELEDA Granātābolu 24 h dezodorants rullītis, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

WELEDA Granātābolu 24 h dezodorants rullītis, 50 ml

WELEDA AG
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
7.79 €
Derīguma termiņš: 2025-07-30
“Weleda” granātābolu 24 h dezodoranta ar rullīti dzirkstošais aromāts spirdzina maņas ar apelsīna un augļu svaigajām notīm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lai gan no ārpuses granātābola (punica granatum) augļi izskatās trausli un sausi, to mīkstums ir pārsteidzoši bagātīgs un sulīgs. Granātābola daudzās sēklas ieskauj sulīgs, sarkans mīkstums, tādēļ sēklas atgādina mazas, dārgakmeņiem līdzīgas odziņas.

“Weleda” granātābolu 24 h dezodoranta ar rullīti dzirkstošais aromāts spirdzina maņas ar apelsīna un augļu svaigajām notīm. Vaniļas samtainās balzama notis piešķir jutekliski eksotisku pieskārienu. Efektīvais sastāvs 24 h garumā sadarbojas ar tavu ķermeni, mazinot nepatīkamos aromātus, tomēr neaizsprostojot poras. Mūsu ērtie dezodoranti ar rullīti nesatur alumīnija sāļus.  

Ieguvumi

“Natrue” ir šo produktu sertificējis un tam veicis ādas panesības dermatoloģisko pārbaudi. Nesatur antiperspirantus un alumīnija sāļus. Nesatur sintētiskos konservantus, smaržvielas, krāsvielas un no minerāleļļām atvasinātas izejvielas.

product
1163326 WELEDA Granātābolu 24 h dezodorants rullītis, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/39/bb/cef260206232b0ffa1e2efe556bd.png InStock 7.79 EUR 12.99 <p>Lai gan no ārpuses granātābola (punica granatum) augļi izskatās trausli un sausi, to mīkstums ir pārsteidzoši bagātīgs un sulīgs. Granātābola daudzās sēklas ieskauj sulīgs, sarkans mīkstums, tādēļ sēklas atgādina mazas, dārgakmeņiem līdzīgas odziņas.</p> <div class="text-item"> <div class="rich-text"> <p>“Weleda” granātābolu 24 h dezodoranta ar rullīti dzirkstošais aromāts spirdzina maņas ar apelsīna un augļu svaigajām notīm. Vaniļas samtainās balzama notis piešķir jutekliski eksotisku pieskārienu. Efektīvais sastāvs 24 h garumā sadarbojas ar tavu ķermeni, mazinot nepatīkamos aromātus, tomēr neaizsprostojot poras. Mūsu ērtie dezodoranti ar rullīti nesatur alumīnija sāļus.  </p> </div> </div> <div class="text-item"> <h5>Ieguvumi</h5> <div class="rich-text"> <p>“Natrue” ir šo produktu sertificējis un tam veicis ādas panesības dermatoloģisko pārbaudi. Nesatur antiperspirantus un alumīnija sāļus. Nesatur sintētiskos konservantus, smaržvielas, krāsvielas un no minerāleļļām atvasinātas izejvielas.</p> </div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Aniperspiranti, dezodoranti