WELEDA Calendula gels, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

WELEDA Calendula gels, 50 ml

WELEDA AG
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Gels piena zobu tīrīšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dabiskas rūpes par bērnu jutīgajiem piena zobiem. Iepazīstiniet savus bērnus ar pareiziem zobu kopšanas paradumiem, ņemot talkā mūsu zobu gēlu ar patīkamu garšu un bez fluorīda. Tas ir īpaši labi piemērots piena zobu kopšanai.

Dabiskas rūpes par bērnu jutīgajiem piena zobiem. Zobu tīrīšanas gēls bērniem parūpēsies par piena zobiem un sniedz dabisku aizsardzību pret caurumu veidošanos. Pateicoties bioloģiski audzēto kliņģerīšu ziedu ekstraktam, kas rūpējas par smaganu veselību, silīcijskābei, kas pamatīgi notīra zobus, un fenheļa un krūzmētras dabiskajai garšai, zobu tīrīšana kļūst par patīkamu rituālu. Zobu gelā nav sastāvdaļu, kas būtu kaitīgas, ja bērns to norītu. Gelā arī nav fluorīda. Šajā produktā ir viss labais un dabiskais, ko Jūs varētu vēlēties sava bērna piena zobiem.

Maigs, bet efektīvs zobu tīrīšanas gēls ar patīkamu garšu un dabiskām ēteriskajām eļļām. Silīcijskābe maigi notīra zobus, palīdzot novērst aplikuma veidošanos. Bez fluorīda. Bez cukura, mākslīgiem saldinātājiem, virsmaktīvām vielām, mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Nav sastāvdaļu, kas būtu kaitīgas, ja bērns norij gelu. Sertificēts dabiskais mutes kopšanas līdzeklis, kas radīts ar zobārstu palīdzību.

product
1162461 WELEDA Calendula gels, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/78/3b/2fca83fef9eee26345aac25ab4c9.png InStock 5.63 EUR 8.04 <p style="text-align:justify;">Dabiskas rūpes par bērnu jutīgajiem piena zobiem. Iepazīstiniet savus bērnus ar pareiziem zobu kopšanas paradumiem, ņemot talkā mūsu zobu gēlu ar patīkamu garšu un bez fluorīda. Tas ir īpaši labi piemērots piena zobu kopšanai.</p> <p style="text-align:justify;">Dabiskas rūpes par bērnu jutīgajiem piena zobiem. Zobu tīrīšanas gēls bērniem parūpēsies par piena zobiem un sniedz dabisku aizsardzību pret caurumu veidošanos. Pateicoties bioloģiski audzēto kliņģerīšu ziedu ekstraktam, kas rūpējas par smaganu veselību, silīcijskābei, kas pamatīgi notīra zobus, un fenheļa un krūzmētras dabiskajai garšai, zobu tīrīšana kļūst par patīkamu rituālu. Zobu gelā nav sastāvdaļu, kas būtu kaitīgas, ja bērns to norītu. Gelā arī nav fluorīda. Šajā produktā ir viss labais un dabiskais, ko Jūs varētu vēlēties sava bērna piena zobiem.</p> <p style="text-align:justify;">Maigs, bet efektīvs zobu tīrīšanas gēls ar patīkamu garšu un dabiskām ēteriskajām eļļām. Silīcijskābe maigi notīra zobus, palīdzot novērst aplikuma veidošanos. Bez fluorīda. Bez cukura, mākslīgiem saldinātājiem, virsmaktīvām vielām, mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Nav sastāvdaļu, kas būtu kaitīgas, ja bērns norij gelu. Sertificēts dabiskais mutes kopšanas līdzeklis, kas radīts ar zobārstu palīdzību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes higiēna bērniem/Zobu pastas