VOLTAREN AKTIGO 140 mg plāksteris, 5 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

VOLTAREN AKTIGO 140 mg plāksteris, 5 gab.

GLAXOSMITHKLINE CONSUMER
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Voltaren Aktigo ārstnieciskais plāksteris ar aktīvo vielu diklofenaku pielīmēšanai uz ādas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Voltaren Aktigo ārstnieciskais plāksteris ar aktīvo vielu diklofenaku pielīmēšanai uz ādas. Tas iekļūst dziļi sāpju avotā, lai nodrošinātu spēcīgu sāpju remdēšanu. Ārstnieciskais plāksteris nodrošina aktīvās vielas (diklofenaka) atbrīvošanos sāpīgajā vietā 12 stundu garumā. Tas nozīmē, ka ārstniecisko plāksteri jāuzlīmē vienu reizi no rīta un vienu reizi vakarā, lai nodrošinātu efektīvu sāpju remdēšanu. Ārstnieciskā plākstera izskats nodrošina arī diskrētumu: tas ir bez smaržas un cieši pieguļ ādai, jo ir tikai 1 mm biezs un ļoti elastīgs. Ekstremitāšu akūtu sastiepumu un saspringumu ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1221905 VOLTAREN AKTIGO 140 mg plāksteris, 5 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/17/4a/e38dc78d12aedaacd848b4a7ddee.png InStock 14.88 EUR 14.88 <p style="text-align:justify;">Voltaren Aktigo ārstnieciskais plāksteris ar aktīvo vielu diklofenaku pielīmēšanai uz ādas. Tas iekļūst dziļi sāpju avotā, lai nodrošinātu spēcīgu sāpju remdēšanu. Ārstnieciskais plāksteris nodrošina aktīvās vielas (diklofenaka) atbrīvošanos sāpīgajā vietā 12 stundu garumā. Tas nozīmē, ka ārstniecisko plāksteri jāuzlīmē vienu reizi no rīta un vienu reizi vakarā, lai nodrošinātu efektīvu sāpju remdēšanu. Ārstnieciskā plākstera izskats nodrošina arī diskrētumu: tas ir bez smaržas un cieši pieguļ ādai, jo ir tikai 1 mm biezs un ļoti elastīgs. Ekstremitāšu akūtu sastiepumu un saspringumu ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās