VICHY Capital Soleil UV Age Daily SPF50+ sejas saules aizsarglīdzeklis, 40 ml
0 0 (0 atsauksmes)

VICHY Capital Soleil UV Age Daily SPF50+ sejas saules aizsarglīdzeklis, 40 ml

VICHY LABORATOIRE
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-05-30
AIZSARDZĪBA NO SAULES - IKDIENAS ĀDAS KOPŠANA. Vai tu zināji? Vairāk nekā 80 % ādas novecošanās pazīmju izraisa ikdienas UV iedarbība un piesārņojums*.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

AIZSARDZĪBA NO SAULES - IKDIENAS ĀDAS KOPŠANA. Vai tu zināji? Vairāk nekā 80 % ādas novecošanās pazīmju izraisa ikdienas UV iedarbība un piesārņojums*. Capital Soleil UV Age Daily ir uzlabota SPF50+ augsta aizsardzība sejai ar plūstošu, ūdeņainu tekstūru, kas palīdz aizsargāt ādu no kaitīgiem UV stariem un piesārņojuma, vienlaikus apkarojot esošās fotonovecošanās pazīmes.

Bagātināts ar spēcīgām dermatoloģiskām aktīvām vielām: peptīdiem, niacinamīdu un E vitamīnu, šis plaša spektra UVA un UVB sauļošanās līdzeklis ir apvienots ar Netlock daudzpatentu tehnoloģiju, lai aizsargātu ādu un palīdzētu koriģēt UV izraisītās grumbas un pigmentācijas plankumus, vienlaikus nostiprinot ādu, aizsargbarjeras funkcija.

Capital Soleil UV Age Daily SPF50+ ir pēdējais būtiskais solis jūsu ikdienas ādas kopšanā visa gada garumā. Viegla, elpojoša tekstūra ir apvienota ar progresīvu sauļošanās tehnoloģiju, lai nodrošinātu vienmērīgu, neredzamu rezultātu, kas neatstāj baltus plankumus vai lipīgumu. Āda izskatās veselīgāka, gludāka un jūtas aizsargāta.

* Flaman, F. et al. (2013) saules ietekme uz redzamām klīniskām ādas novecošanās pazīmēm baltās rases iedzīvotājiem. Klīniskā, kosmētiskā un investīcijas dermatoloģija. 6:221-232.

Galvenās sastāvdaļas:

  • Daudzpatentēta Netlock tehnoloģija
  • 1% E vitamīns
  • 4% peptīdu komplekss
  • 2% niacinamīda
  • 10% Vichy vulkāniskais mineralizējošais ūdens + probiotiskās frakcijas

Galvenās priekšrocības:

  • Ultra High SPF 50+ UVA PF 46 aizsargā pret UV bojājumiem un piesārņojumu.
  • Cīnās ar esošajām fotonovecošanās pazīmēm, tostarp sausumu un blāvu sejas krāsu.
  • Palīdz koriģēt un aizsargāt pret grumbām un pigmentācijas plankumiem.
  • Nostiprina ādas barjerfunkciju.
  • Piemērots visiem ādas tipiem un toņiem.
  • Pārbaudījuši dermatologi. Hipoalerģisks. Nekomedogēns.
  • Nekairina acis, pārbaudīts oftalmoloģiskā uzraudzībā.

Kad lietot:

Uzklājiet katru rītu kā pēdējo ādas kopšanas soli. Tā īpaši vieglā, ļoti elpojošā tekstūra nodrošina neredzamu, netaukainai ādai līdzīgu rezultātu, radot ideālu pamatu gludai grima uzklāšanai.

product
10120444 VICHY Capital Soleil UV Age Daily SPF50+ sejas saules aizsarglīdzeklis, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a4/14/b65f0ec254daa0302e9bc558e5de.png InStock 21.59 EUR 35.99 <p style="text-align:justify;">AIZSARDZĪBA NO SAULES - IKDIENAS ĀDAS KOPŠANA. Vai tu zināji? Vairāk nekā 80 % ādas novecošanās pazīmju izraisa ikdienas UV iedarbība un piesārņojums*. Capital Soleil UV Age Daily ir uzlabota SPF50+ augsta aizsardzība sejai ar plūstošu, ūdeņainu tekstūru, kas palīdz aizsargāt ādu no kaitīgiem UV stariem un piesārņojuma, vienlaikus apkarojot esošās fotonovecošanās pazīmes.</p> <p style="text-align:justify;">Bagātināts ar spēcīgām dermatoloģiskām aktīvām vielām: peptīdiem, niacinamīdu un E vitamīnu, šis plaša spektra UVA un UVB sauļošanās līdzeklis ir apvienots ar Netlock daudzpatentu tehnoloģiju, lai aizsargātu ādu un palīdzētu koriģēt UV izraisītās grumbas un pigmentācijas plankumus, vienlaikus nostiprinot ādu, aizsargbarjeras funkcija.</p> <p style="text-align:justify;">Capital Soleil UV Age Daily SPF50+ ir pēdējais būtiskais solis jūsu ikdienas ādas kopšanā visa gada garumā. Viegla, elpojoša tekstūra ir apvienota ar progresīvu sauļošanās tehnoloģiju, lai nodrošinātu vienmērīgu, neredzamu rezultātu, kas neatstāj baltus plankumus vai lipīgumu. Āda izskatās veselīgāka, gludāka un jūtas aizsargāta.</p> <p style="text-align:justify;">* Flaman, F. et al. (2013) saules ietekme uz redzamām klīniskām ādas novecošanās pazīmēm baltās rases iedzīvotājiem. Klīniskā, kosmētiskā un investīcijas dermatoloģija. 6:221-232.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Galvenās sastāvdaļas</strong>:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Daudzpatentēta Netlock tehnoloģija</li> <li>1% E vitamīns</li> <li>4% peptīdu komplekss</li> <li>2% niacinamīda</li> <li>10% Vichy vulkāniskais mineralizējošais ūdens + probiotiskās frakcijas</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>Galvenās priekšrocības:</strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>Ultra High SPF 50+ UVA PF 46 aizsargā pret UV bojājumiem un piesārņojumu.</li> <li>Cīnās ar esošajām fotonovecošanās pazīmēm, tostarp sausumu un blāvu sejas krāsu.</li> <li>Palīdz koriģēt un aizsargāt pret grumbām un pigmentācijas plankumiem.</li> <li>Nostiprina ādas barjerfunkciju.</li> <li>Piemērots visiem ādas tipiem un toņiem.</li> <li>Pārbaudījuši dermatologi. Hipoalerģisks. Nekomedogēns.</li> <li>Nekairina acis, pārbaudīts oftalmoloģiskā uzraudzībā.</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>Kad lietot:</strong></p> <p style="text-align:justify;">Uzklājiet katru rītu kā pēdējo ādas kopšanas soli. Tā īpaši vieglā, ļoti elpojošā tekstūra nodrošina neredzamu, netaukainai ādai līdzīgu rezultātu, radot ideālu pamatu gludai grima uzklāšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Kosmētika ar SPF