VIBROCIL 2.5mg/0.25mg/ml deguna aerosols, 15 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

VIBROCIL 2.5mg/0.25mg/ml deguna aerosols, 15 ml

GLAXOSMITHKLINE CONSUMER
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Vibrocil nodrošina ātru un ilgstošu aizlikta un tekoša deguna simptomu atvieglošanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vibrocil nodrošina ātru un ilgstošu aizlikta un tekoša deguna simptomu atvieglošanu. Vibrocil satur līdzekli deguna tūskas mazināšanai (fenilefrīnu) un antihistamīna līdzekli (dimetindēna maleātu). Vibrocil nodrošina ātru un ilgstošu aizlikta un tekoša deguna simptomu atvieglošanu, ko izraisa dažādas infekcijas vai alerģiski augšējo elpceļu traucējumi. Tas palīdz atbrīvot aizliktu degunu. Vibrocil netraucē deguna skropstiņepitēlija darbību.

Vibrocil lieto deguna tūskas mazināšanai saaukstēšanās, akūta un hroniska rinīta, siena drudža vai citu alerģisku rinītu (alerģijas pret mājas putekļiem, dzīvnieku vilnu u.c.), vazomotora rinīta un deguna blakusdobumu iekaisuma (sinusīta) gadījumā. Vibrocil var lietot arī vidusauss iekaisuma (otīta) papildterapijā. Ārsts var ieteikt Vibrocil pirms vai pēcoperācijas terapijā deguna ķirurģijā. Ja pēc 7 dienām nejūtat uzlabojumu vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
1222213 VIBROCIL 2.5mg/0.25mg/ml deguna aerosols, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/35/30/7334e2e2b08aa10997bc7ee7a679.png InStock 5.75 EUR 5.75 <p style="text-align:justify;">Vibrocil nodrošina ātru un ilgstošu aizlikta un tekoša deguna simptomu atvieglošanu. Vibrocil satur līdzekli deguna tūskas mazināšanai (fenilefrīnu) un antihistamīna līdzekli (dimetindēna maleātu). Vibrocil nodrošina ātru un ilgstošu aizlikta un tekoša deguna simptomu atvieglošanu, ko izraisa dažādas infekcijas vai alerģiski augšējo elpceļu traucējumi. Tas palīdz atbrīvot aizliktu degunu. Vibrocil netraucē deguna skropstiņepitēlija darbību.</p> <p style="text-align:justify;">Vibrocil lieto deguna tūskas mazināšanai saaukstēšanās, akūta un hroniska rinīta, siena drudža vai citu alerģisku rinītu (alerģijas pret mājas putekļiem, dzīvnieku vilnu u.c.), vazomotora rinīta un deguna blakusdobumu iekaisuma (sinusīta) gadījumā. Vibrocil var lietot arī vidusauss iekaisuma (otīta) papildterapijā. Ārsts var ieteikt Vibrocil pirms vai pēcoperācijas terapijā deguna ķirurģijā. Ja pēc 7 dienām nejūtat uzlabojumu vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Aerosoli, pilieni un citi pretiesnu līdzekļi