VESELĪBAS PIRAMĪDA Gremošanas enzīms kapsulas, 30 g

VESELĪBAS PIRAMĪDA Gremošanas enzīms kapsulas, 30 g

KURM PHARMA APS
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Gremošanas enzīmi kapsulas ar pienskābajām baktērijām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Efektīva palīdzība gremošanas veicināšanai.

Gremošanas enzīma kapsulas satur visus organismam svarīgos enzīmus, piemēram, proteāzi, kas palīdz uzņemamo pārtiku pārvērst enerģijā un ir noderīga locītavām. Amilāze palīdz šķelt ogļhidrātus ķermenī un veicina gremošanu.  Lipāze palīdz šķelt taukus un eļļas. Ar laktāzes palīdzību šķeļ laktozi un kazeīnu. L-glutamīns ir aminoskābe, kas ir nepieciešama imūnsistēmas stiprināšanai.

Gremošanas enzīma kapsulas papildus satur pienskābes baktērijas, kam ir ļoti efektīva iedarbība uz organisma gremošanas darbību un imūnsistēmu. Probiotiķi līdzsvaro un atjauno zarnās dabīgajai raksturīgu bakteriālo vidi.

Lietošana:

  • Noderīgs gremošanai
  • Palīglīdzeklis uzturvielu uzņemšanai organismā
  • Efektīvi palielina lietderīgo baktēriju daudzumu organismā
  • Stiprina organisma imūnsistēmu
Papildu informācija par produktu
product
1144769 VESELĪBAS PIRAMĪDA Gremošanas enzīms kapsulas, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/08/b7/6e80652d9fbbc67f04d0f41a41eb.png InStock 12.34 EUR 18.99 <p><strong>Efektīva palīdzība gremošanas veicināšanai.</strong></p> <p><strong>Gremošanas enzīma kapsulas</strong> satur visus organismam svarīgos enzīmus, piemēram, proteāzi, kas palīdz uzņemamo pārtiku pārvērst enerģijā un ir noderīga locītavām. Amilāze palīdz šķelt ogļhidrātus ķermenī un veicina gremošanu.  Lipāze palīdz šķelt taukus un eļļas. Ar laktāzes palīdzību šķeļ laktozi un kazeīnu. L-glutamīns ir aminoskābe, kas ir nepieciešama imūnsistēmas stiprināšanai.</p> <p>Gremošanas enzīma kapsulas papildus satur pienskābes baktērijas, kam ir ļoti efektīva iedarbība uz organisma gremošanas darbību un imūnsistēmu. Probiotiķi līdzsvaro un atjauno zarnās dabīgajai raksturīgu bakteriālo vidi.</p> <p><strong>Lietošana:</strong></p> <ul><li>Noderīgs gremošanai</li> <li>Palīglīdzeklis uzturvielu uzņemšanai organismā</li> <li>Efektīvi palielina lietderīgo baktēriju daudzumu organismā</li> <li>Stiprina organisma imūnsistēmu</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Zarnu mikroflora