VAGISAN Intimate Wash Lotion losjons, 200 ml
5.0 4.962962962963 (27 atsauksmes)

VAGISAN Intimate Wash Lotion losjons, 200 ml

DR.AUGUST WOLFF *
5.0 4.962962962963 (27 atsauksmes)
Kopā
7.97 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Vagisan Intimate Wash Lotion ir īpaši maigs mazgāšanas losjons ārējās intīmās zonas attīrīšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Problēmas ārējo dzimumorgānu apvidū var ietekmēt maksti un otrādi. Tādēļ ir svarīgi pastāvīgi rūpēties par to, lai šis apvidus būtu vesels. Vissvarīgāk šajā ziņā ir pēc iespējas mazāk traumēt ādas skābo aizsargslāni, proti, pārāk neattaukot ādu un raudzīties, lai pH līmenis būtu apmēram 5. Reizēm pietiek tikai ar to, ka tiek novērsta kairinošā ietekme.

Nepietiekama higiēna var veicināt infekciju, taču visai intīmajai zonai var kaitēt arī pārlieka tīrība.

Vagisan Intimate Wash Lotion ir īpaši maigas iedarbības losjons ārējo dzimumorgānu mazgāšanai. To lietojot, tiek uzturēts dabīgais skābais aizsargslānis, savukārt pievienotais kumelīšu ekstrakts nomierina ādu. Tādējādi Vagisan Intimate Wash Lotion lietošana palīdz novērst ādas kairinājumu un infekcijas intīmajā zonā.

Mazgāšanās losjonu āda panes ļoti labi, tāpēc tas ir piemērots lietošanai ikdienā, pat ja ir sausa āda:

  • visās vecuma grupās,

  • arī grūtniecības laikā,

  • arī maksts infekciju ārstēšanas laikā.

https://www.youtube.com/watch?v=2ntz0noa2dc

product
122952 VAGISAN Intimate Wash Lotion losjons, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1d/a0/a56a726b52860a374ded912b6f3e.png InStock 7.97 EUR 13.28 <p style="text-align:justify;">Problēmas ārējo dzimumorgānu apvidū var ietekmēt maksti un otrādi. Tādēļ ir svarīgi pastāvīgi rūpēties par to, lai šis apvidus būtu vesels. Vissvarīgāk šajā ziņā ir pēc iespējas mazāk traumēt ādas skābo aizsargslāni, proti, pārāk neattaukot ādu un raudzīties, lai pH līmenis būtu apmēram 5. Reizēm pietiek tikai ar to, ka tiek novērsta kairinošā ietekme.</p> <div id="c11614"> <div class="module-text module-textpic"> <div class="module-textpic-content"> <p style="text-align:justify;">Nepietiekama higiēna var veicināt infekciju, taču visai intīmajai zonai var kaitēt arī pārlieka tīrība.</p> <p style="text-align:justify;">Vagisan Intimate Wash Lotion ir īpaši maigas iedarbības losjons ārējo dzimumorgānu mazgāšanai. To lietojot, tiek uzturēts dabīgais skābais aizsargslānis, savukārt pievienotais kumelīšu ekstrakts nomierina ādu. Tādējādi Vagisan Intimate Wash Lotion lietošana palīdz novērst ādas kairinājumu un infekcijas intīmajā zonā.</p> <p style="text-align:justify;">Mazgāšanās losjonu āda panes ļoti labi, tāpēc tas ir piemērots lietošanai ikdienā, pat ja ir sausa āda:</p> <ul><li style="text-align:justify;"> <p>visās vecuma grupās,</p> </li> <li style="text-align:justify;"> <p>arī grūtniecības laikā,</p> </li> <li> <p style="text-align:justify;">arī maksts infekciju ārstēšanas laikā.</p> </li> </ul><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=2ntz0noa2dc">https://www.youtube.com/watch?v=2ntz0noa2dc</a></p> </div> </div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Sievietēm/Intīmās kopšanas līdzekļi