TOPFER Lactana Bio Pre no dzimšanas līdz 6 mēn. ekoloģisks piena maisījums, 600 g
0 0 (0 atsauksmes)

TOPFER Lactana Bio Pre no dzimšanas līdz 6 mēn. ekoloģisks piena maisījums, 600 g

TOPFER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
15.99 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Zīdaiņu pārtika no Alpu govju piena Vācijā tiek ražota jau 100 gadus!
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Zīdaiņu pārtika no Alpu govju piena Vācijā tiek ražota jau 100 gadus!

Viegli sagremojams "Töpfer" LACTANA BIO PRE ekoloģiskais piena maisījums ir piemērots zīdaiņiem no dzimšanas brīža, kā arī paredzēts zīdaiņiem, kurus baro ar krūti, bet kuriem pietrūkst mātes piena un nepieciešama papildu piebarošana. Piemēram, tūlīt pēc dzemdībām, kamēr mātes piens vēl nav pietiekami saražojies. LACTANA BIO PRE piena maisījumam ir līdzīga konsistence kā mātes pienam. No ogļhidrātiem LACTANA BIO PRE satur tikai laktozi. Ja bērns nav pietiekami paēdis, viņš joprojām vēlas zīst mātes krūti.

Piena maisījums „Lactana Bio 1“ satur laktozi un maltodekstrīnu no ogļhidrātiem. "Lactana Bio 1" ir pilnīgāks un biezāks nekā „Lactana Bio Pre“. Abas piena formulas var dot kopš dzimšanas, un tās var lietot vienas pašas, bez citas pārtikas. Iepriekš minēto iemeslu dēļ "Lactana Bio Pre" ir ideāls piena maisījums piebarošanai.

Šis „Töpfer“ piena maisījums papildināts ar labajām baktērijām, kas ir dabiski raksturīgas mazuļu zarnām ("Töpfer" patentētais bifīdu kultūras maisījums Probifido®) un ar Omega-3 un Omega-6 neaizvietojamām taukskābēm (LC-PUFA).

"Töpfer" rūpnīca atrodas Alpu reģionā Vācijas dienvidos. Piena maisījumus gatavo no ekoloģiski audzētu Alpu govju piena. Govs piena olbaltumvielas un tauki tiek mainīti tā, lai pēc iespējas vairāk atbilstu mātes piena sastāvam. Piens ir bagātināts ar vitamīniem, minerālvielām un mikroelementiem, kas nepieciešami atbilstoša vecuma bērniņam (kā noteikts ES Direktīvā 2006/141 / ES).

product
1195874 TOPFER Lactana Bio Pre no dzimšanas līdz 6 mēn. ekoloģisks piena maisījums, 600 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c0/e6/0a27d5443d13cd17f06565a881a3.png InStock 15.99 EUR 15.99 <p>Zīdaiņu pārtika no Alpu govju piena Vācijā tiek ražota jau 100 gadus!<br /><br />Viegli sagremojams "Töpfer" LACTANA BIO PRE ekoloģiskais piena maisījums ir piemērots zīdaiņiem no dzimšanas brīža, kā arī paredzēts zīdaiņiem, kurus baro ar krūti, bet kuriem pietrūkst mātes piena un nepieciešama papildu piebarošana. Piemēram, tūlīt pēc dzemdībām, kamēr mātes piens vēl nav pietiekami saražojies. LACTANA BIO PRE piena maisījumam ir līdzīga konsistence kā mātes pienam. No ogļhidrātiem LACTANA BIO PRE satur tikai laktozi. Ja bērns nav pietiekami paēdis, viņš joprojām vēlas zīst mātes krūti.<br /><br />Piena maisījums „Lactana Bio 1“ satur laktozi un maltodekstrīnu no ogļhidrātiem. "Lactana Bio 1" ir pilnīgāks un biezāks nekā „Lactana Bio Pre“. Abas piena formulas var dot kopš dzimšanas, un tās var lietot vienas pašas, bez citas pārtikas. Iepriekš minēto iemeslu dēļ "Lactana Bio Pre" ir ideāls piena maisījums piebarošanai.<br /><br />Šis „Töpfer“ piena maisījums papildināts ar labajām baktērijām, kas ir dabiski raksturīgas mazuļu zarnām ("Töpfer" patentētais bifīdu kultūras maisījums Probifido®) un ar Omega-3 un Omega-6 neaizvietojamām taukskābēm (LC-PUFA).<br /><br />"Töpfer" rūpnīca atrodas Alpu reģionā Vācijas dienvidos. Piena maisījumus gatavo no ekoloģiski audzētu Alpu govju piena. Govs piena olbaltumvielas un tauki tiek mainīti tā, lai pēc iespējas vairāk atbilstu mātes piena sastāvam. Piens ir bagātināts ar vitamīniem, minerālvielām un mikroelementiem, kas nepieciešami atbilstoša vecuma bērniņam (kā noteikts ES Direktīvā 2006/141 / ES).</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Piena maisījumi