SENI Soft Basic 40 x 60 cm absorbējošie palagi, 10 gab.
1.0 1 (1 atsauksme)

SENI Soft Basic 40 x 60 cm absorbējošie palagi, 10 gab.

TZMO
1.0 1 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2028-12-30
Mitrumu uzsūcoši higiēniskie paladziņi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mitrumu uzsūcoši higiēniskie paladziņi. Ideāli piemēroti aizsardzībai autiņbiksīšu nomaiņas laikā. Maigs neausta materiāla virsslānis sniedz komforta sajūtu. Seni Soft Basic ir Seni Soft paladziņu ekonomiskā versija. Šie paladziņi ir plānāki kā Seni Soft.

Neatkarīgi no absorbējošajiem produktiem, kas tiek lietoti, ieteicams lietot papildus aizsardzību, kas ļauj saglabāt gultas palagus tīrus.

Seni Soft ir augstas kvalitātes mitrumu uzsūcoši higiēniskie paladziņi, kas ir ideāli piemēroti aizsardzībai autiņbiksīšu nomaiņas laikā, lai pasargātu gultasveļu un citas virsmas no sasmērēšanās. Maigs, neausta materiāla virsslānis sniedz komforta un maiguma sajūtu. Piemēroti arī mazuļu aprūpes laikā. Gultas aizsargpalagi Seni Soft Basic ir ideāli kā papildus gultas aizsarglīdzeklis absorbējošo produktu maiņas laikā vai apmazgājot. Seni Soft Basic aizsargpalagi nodrošina: lietošanas ērtību (mīksta un ērta neausta virskārta), aizsardzība pret noplūdēm, palaga turēšanos vietā (apakšējais neslīdošais slānis).

product
1192455 SENI Soft Basic 40 x 60 cm absorbējošie palagi, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/71/b8/69618cab7404e4c1920359cabedf.png InStock 1.7 EUR 2.61 <p style="text-align:justify;">Mitrumu uzsūcoši higiēniskie paladziņi. Ideāli piemēroti aizsardzībai autiņbiksīšu nomaiņas laikā. Maigs neausta materiāla virsslānis sniedz komforta sajūtu. Seni Soft Basic ir Seni Soft paladziņu ekonomiskā versija. Šie paladziņi ir plānāki kā Seni Soft.</p> <p style="text-align:justify;">Neatkarīgi no absorbējošajiem produktiem, kas tiek lietoti, ieteicams lietot papildus aizsardzību, kas ļauj saglabāt gultas palagus tīrus.<br /><br />Seni Soft ir augstas kvalitātes mitrumu uzsūcoši higiēniskie paladziņi, kas ir ideāli piemēroti aizsardzībai autiņbiksīšu nomaiņas laikā, lai pasargātu gultasveļu un citas virsmas no sasmērēšanās. Maigs, neausta materiāla virsslānis sniedz komforta un maiguma sajūtu. Piemēroti arī mazuļu aprūpes laikā. Gultas aizsargpalagi Seni Soft Basic ir ideāli kā papildus gultas aizsarglīdzeklis absorbējošo produktu maiņas laikā vai apmazgājot. Seni Soft Basic aizsargpalagi nodrošina: lietošanas ērtību (mīksta un ērta neausta virskārta), aizsardzība pret noplūdēm, palaga turēšanos vietā (apakšējais neslīdošais slānis).</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Vispārējās higiēnas preces/Paladziņi