REHAIR Hairloss&Repairing šampūns, 250 ml
4.3 4.3333333333333 (9 atsauksmes)

REHAIR Hairloss&Repairing šampūns, 250 ml

BOTANICA BIOTECH
4.3 4.3333333333333 (9 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-04-30
reHAIR ir īpaši izstrādāts matu atjaunošanas šampūns ar biotīnu, kas stimulē matu augšanu un novērš matu izkrišanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

reHAIR ir īpaši izstrādāts matu struktūru atjaunojošs šampūns ar biotīnu, kas stimulē matu augšanu un novērš to izkrišanu. Formulas pamatā ir augstākās kvalitātes augu ekstrakti.

Tīruma kosa ir lielisks silīcija dioksīda avots, minerāla, kurš nepieciešams veselīgu matu uzturēšanā. Šī auga ekstrakts veicina kolagēna un elastīna sintēzi, kā rezultātā tiek uzlabota matu struktūra un piešķirts mirdzums.

Tīruma kosā un sīpolos sastopamie aktīvie elementi veicina matu augšanu, mazina to izkrišanu, kā arī novērš matu galu šķelšanos.
Lielās nātres ekstrakts, pateicoties tajā esošām miecvielām, nodrošina padziļinātu, taču maigu galvas ādas un matu attīrīšanu, regulējot tauku dziedzeru darbību.

Dienvidu vīra papardes ekstrakts bagāts ar flavonoīdiem un sēra savienojumiem. Pateicoties tam tiek stimulēta matu ataugšana vietās, kur tie ir novājināti un uzlabota to kvalitāte.
Šampūns piemērots ikdienas lietošanai, ieteicams arī delikātai, sausas un jūtīgas galvas ādas kopšanai.

product
1083198 REHAIR Hairloss&Repairing šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/61/fd/0f33286f2c0b088c71fda52b51a0.png InStock 7 EUR 17.49 <p style="text-align:justify;">reHAIR ir īpaši izstrādāts matu struktūru atjaunojošs šampūns ar biotīnu, kas stimulē matu augšanu un novērš to izkrišanu. Formulas pamatā ir augstākās kvalitātes augu ekstrakti.</p> <p style="text-align:justify;">Tīruma kosa ir lielisks silīcija dioksīda avots, minerāla, kurš nepieciešams veselīgu matu uzturēšanā. Šī auga ekstrakts veicina kolagēna un elastīna sintēzi, kā rezultātā tiek uzlabota matu struktūra un piešķirts mirdzums.</p> <p style="text-align:justify;">Tīruma kosā un sīpolos sastopamie aktīvie elementi veicina matu augšanu, mazina to izkrišanu, kā arī novērš matu galu šķelšanos. <br />Lielās nātres ekstrakts, pateicoties tajā esošām miecvielām, nodrošina padziļinātu, taču maigu galvas ādas un matu attīrīšanu, regulējot tauku dziedzeru darbību.</p> <p style="text-align:justify;">Dienvidu vīra papardes ekstrakts bagāts ar flavonoīdiem un sēra savienojumiem. Pateicoties tam tiek stimulēta matu ataugšana vietās, kur tie ir novājināti un uzlabota to kvalitāte.<br />Šampūns piemērots ikdienas lietošanai, ieteicams arī delikātai, sausas un jūtīgas galvas ādas kopšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni