QUIES Peldēšanai-sportam maza ausu siksniņa, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

QUIES Peldēšanai-sportam maza ausu siksniņa, 1 gab.

LABORATOIRE QUIES
0 0 (0 atsauksmes)
Augsta blīvuma neoprēna ausu apsējs peldēšanai nodrošina pilnīgu ausu aizsardzību pret ūdeni (baseinā, jūrā, dušā, vannā u. tml.).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Anatomiskā forma lieliski sedz ausis, regulējama "Velcro" sistēma, abpusēji lietojams. Mīkstā un ērtā tekstūra nodrošina perfektu piekļaušanos. Ārsti to īpaši iesaka bērniem pēc dažādām medicīniskām procedūrām vai bērniem, kuriem ir nosliece uz infekcijām. Neoprēns ir termisks materiāls, kas arī aizsargā ausis pret aukstumu. Ideāli piemērots visiem sporta veidiem.

product
1001504 QUIES Peldēšanai-sportam maza ausu siksniņa, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cb/12/a9b0a6b96fd21aa25d5dddd57d96.png InStock 9.09 EUR 13.99 <p>Anatomiskā forma lieliski sedz ausis, regulējama "Velcro" sistēma, abpusēji lietojams. Mīkstā un ērtā tekstūra nodrošina perfektu piekļaušanos. Ārsti to īpaši iesaka bērniem pēc dažādām medicīniskām procedūrām vai bērniem, kuriem ir nosliece uz infekcijām. Neoprēns ir termisks materiāls, kas arī aizsargā ausis pret aukstumu. Ideāli piemērots visiem sporta veidiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Citi ārstnieciskie līdzekļi/Deguna un ausu kopšana