PIERROT Zobu Protēžu uzglabāšanas kaste, 1 gab.
5.0 5 (4 atsauksmes)

PIERROT Zobu Protēžu uzglabāšanas kaste, 1 gab.

FUSHIMA S.L.
5.0 5 (4 atsauksmes)
Kopā
4.99 €
Paredzēta protēžu un ortodontisko ierīču uzglabāšanai un tīrīšanai. Papildus pievienots tīrīšanas bloks.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Paredzēta protēžu un ortodontisko ierīču uzglabāšanai un tīrīšanai. Papildus tai ir tīrīšanas bloks.
Lai protēzes varētu lietot ilgstoši, tām nepieciešama rūpīga un sistemātiska kopšana. Zobu protēzēm jābūt pilnīgi tīrām.
Pierrot kaste ir paredzēta rūpīgai zobu konstrukciju uzglabāšanai, tīrīšanas un dezinfekcijas iespējai. Tā ir diezgan kompakta un uzticama protēžu glabāšanai ceļojuma laikā.
Kaste tiek izmantota ne tikai uzglabāšanai, bet arī zobu protēžu tīrīšanai.

product
1143965 PIERROT Zobu Protēžu uzglabāšanas kaste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5c/6b/ef6a1bb745722dfbccb67ca77861.png InStock 4.99 EUR 4.99 <p>Paredzēta protēžu un ortodontisko ierīču uzglabāšanai un tīrīšanai. Papildus tai ir tīrīšanas bloks.<br />Lai protēzes varētu lietot ilgstoši, tām nepieciešama rūpīga un sistemātiska kopšana. Zobu protēzēm jābūt pilnīgi tīrām.<br />Pierrot kaste ir paredzēta rūpīgai zobu konstrukciju uzglabāšanai, tīrīšanas un dezinfekcijas iespējai. Tā ir diezgan kompakta un uzticama protēžu glabāšanai ceļojuma laikā.<br />Kaste tiek izmantota ne tikai uzglabāšanai, bet arī zobu protēžu tīrīšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu protēzēm