PHILIPS Avent Lotus trauciņi un manuālais piena pumpis , 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PHILIPS Avent Lotus trauciņi un manuālais piena pumpis , 1 gab.

PHILIPS AVENT
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Philips Avent Lotus manuālais krūts piena sūknis ar trauciņiem piena/ēdiena uzglabāšanai (3 gab., + adapteris).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Philips Avent manuālais piena sūknis ir māmiņām ērts un viegli izmantojams. Natural Motion tehnoloģija imitē mazuļa zīšanu un stimulē krūti, palīdzot pienam ātrāk plūst. Brīvi pielāgojiet sūknēšanas ritmu savām vajadzībām un piena plūsmai. Piemērots teju jebkurai sievietei.

Palīdz jums ātrāk stimulēt piena plūsmu

Inovatīvā silikona uzlika, kas veidota, imitējot mazuļa zīšanu, stimulē krūti, palīdzot pienam ātrāk plūst. Ērta un efektīva darbība.

Mīksta un adaptīva universāla izmēra silikona uzlika

Universāls izmērs. Sieviešu krūts forma un lielumi atšķiras, tāpēc silikona uzlika maigi pielāgojas katras sievietes unikālajai anatomijai. Tā der 99,98 % sieviešu* (līdz 30 mm krūtsgalam).

Ideāls lietošanai, māmiņām atrodoties ceļā

Krūts piena sūknis ir mazs un viegls, tāpēc to ir ērti uzglabāt un pārvadāt, padarot piena atsūknēšanu ārpus mājas vienkāršāku un diskrētāku.

Stimulē piena plūsmu pirms barošanas vai starp ēdināšanas reizēm

Unikāls un ērts manuālais krūts piena sūknis — ideāls māmiņām, kurām nepieciešams atslaukt pienu ārpus mājām vai pirms barošanas ar krūti.

product
1206330 PHILIPS Avent Lotus trauciņi un manuālais piena pumpis , 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c5/08/697ba96914de3155f85360c6c330.png InStock 52.99 EUR 52.99 <p style="text-align:justify;">Philips Avent manuālais piena sūknis ir māmiņām ērts un viegli izmantojams. Natural Motion tehnoloģija imitē mazuļa zīšanu un stimulē krūti, palīdzot pienam ātrāk plūst. Brīvi pielāgojiet sūknēšanas ritmu savām vajadzībām un piena plūsmai. Piemērots teju jebkurai sievietei.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Palīdz jums ātrāk stimulēt piena plūsmu</strong></p> <p style="text-align:justify;">Inovatīvā silikona uzlika, kas veidota, imitējot mazuļa zīšanu, stimulē krūti, palīdzot pienam ātrāk plūst. Ērta un efektīva darbība.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Mīksta un adaptīva universāla izmēra silikona uzlika</strong></p> <p style="text-align:justify;">Universāls izmērs. Sieviešu krūts forma un lielumi atšķiras, tāpēc silikona uzlika maigi pielāgojas katras sievietes unikālajai anatomijai. Tā der 99,98 % sieviešu* (līdz 30 mm krūtsgalam).</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Ideāls lietošanai, māmiņām atrodoties ceļā</strong></p> <p style="text-align:justify;">Krūts piena sūknis ir mazs un viegls, tāpēc to ir ērti uzglabāt un pārvadāt, padarot piena atsūknēšanu ārpus mājas vienkāršāku un diskrētāku.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Stimulē piena plūsmu pirms barošanas vai starp ēdināšanas reizēm</strong></p> <p style="text-align:justify;">Unikāls un ērts manuālais krūts piena sūknis — ideāls māmiņām, kurām nepieciešams atslaukt pienu ārpus mājām vai pirms barošanas ar krūti.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Piena pumpji