PHARMACERIS Medi Acne Protect SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PHARMACERIS Medi Acne Protect SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

DR.IRENA ERIS SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
17.39 €
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Ieteicams problemātiskai ādai ar noslieci uz pūtītēm, taukainai un jauktai ādai ar tieksmi uz spīdumu un nepilnībām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ieteicams problemātiskai ādai ar noslieci uz pūtītēm, taukainai un jauktai ādai ar tieksmi uz spīdumu un nepilnībām. Paredzēts ādai, kurai nepieciešama ļoti augsta aizsardzība pret intensīvu saules iedarbību un kaitīgo UVA / UVB starojumu. Krēms ir paredzēts arī cilvēkiem pēc pūtīšu ārstēšanas vai farmakoloģisko procedūru laikā, kurām nepieciešama visaugstākā aizsardzība pret sauli.

Octopirox piemīt spēcīga antibakteriāla iedarbība, nomierina seborejas dermatīta simptomus. Imūnprebiotikas formula ietekmē normālas ādas mikrobiotas atjaunošanos. Samazina poras un atver poras. Krēms mitrina, baro un atjauno ādu, novērš un samazina sausumu un paaugstinātu jutību.

Pārmērīga saules iedarbība var nopietni apdraudēt veselību. Saules aizsargkrēmi nenodrošina 100 % aizsardzību.

product
1163945 PHARMACERIS Medi Acne Protect SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d0/9a/3dfd1ac045a5b7c0a2fc79a66153.png InStock 17.39 EUR 28.99 <p style="text-align:justify;">Ieteicams problemātiskai ādai ar noslieci uz pūtītēm, taukainai un jauktai ādai ar tieksmi uz spīdumu un nepilnībām. Paredzēts ādai, kurai nepieciešama ļoti augsta aizsardzība pret intensīvu saules iedarbību un kaitīgo UVA / UVB starojumu. Krēms ir paredzēts arī cilvēkiem pēc pūtīšu ārstēšanas vai farmakoloģisko procedūru laikā, kurām nepieciešama visaugstākā aizsardzība pret sauli.</p> <p style="text-align:justify;">Octopirox piemīt spēcīga antibakteriāla iedarbība, nomierina seborejas dermatīta simptomus. Imūnprebiotikas formula ietekmē normālas ādas mikrobiotas atjaunošanos. Samazina poras un atver poras. Krēms mitrina, baro un atjauno ādu, novērš un samazina sausumu un paaugstinātu jutību.</p> <p style="text-align:justify;">Pārmērīga saules iedarbība var nopietni apdraudēt veselību. Saules aizsargkrēmi nenodrošina 100 % aizsardzību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi