PHARMACERIS H-Purin Special šampūns, 250 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

PHARMACERIS H-Purin Special šampūns, 250 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
13.24 €
Derīguma termiņš: 2026-10-31
Šampūns ir paredzēts galvas ādas mazgāšanai dažādu blaugznu (sausu, taukainu), niezes, kairinājuma un zvīņošanās gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
Šampūns ir paredzēts galvas ādas mazgāšanai dažādu blaugznu (sausu, taukainu), niezes, kairinājuma un zvīņošanās gadījumā.


Šampūnu var lietot arī blaugznu profilaksei. Iedarbība: Scalpshield formula atjauno un uztur galvas ādas mikrobioma un fizioloģiska pH balansu, efektīvi mazina blaugznu simptomus un novērš to atkārtošanos. Octopirox un Ciclopirox Olamine kavē tādu mikroorganismu vairošanos, kas rada blaugznu simptomu saasināšanos, un kontrolē seboreju, lai novērstu matu pārmērīgu taukošanos. Alantoīns un alveja nomierina kairinājumu, apsārtumu un niezi.  

product
1164389 PHARMACERIS H-Purin Special šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/05/c5/fbd7ce15a286741c490125b2c799.png InStock 13.24 EUR 18.91 <div class="info-short-description">Šampūns ir paredzēts galvas ādas mazgāšanai dažādu blaugznu (sausu, taukainu), niezes, kairinājuma un zvīņošanās gadījumā.</div> <p><br />Šampūnu var lietot arī blaugznu profilaksei. Iedarbība: Scalpshield formula atjauno un uztur galvas ādas mikrobioma un fizioloģiska pH balansu, efektīvi mazina blaugznu simptomus un novērš to atkārtošanos. Octopirox un Ciclopirox Olamine kavē tādu mikroorganismu vairošanos, kas rada blaugznu simptomu saasināšanos, un kontrolē seboreju, lai novērstu matu pārmērīgu taukošanos. Alantoīns un alveja nomierina kairinājumu, apsārtumu un niezi.  </p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Pretblaugznu šampūni