PETITFEE Black Pearl&Gold acu spilventiņi, 60 gab.
4.3 4.3333333333333 (3 atsauksmes)

PETITFEE Black Pearl&Gold acu spilventiņi, 60 gab.

NS RETAL CO.LTD
4.3 4.3333333333333 (3 atsauksmes)
Kopā
13.99 €
Derīguma termiņš: 2025-02-08
Intensīvi kopjoši acu spilventiņi - maska.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

PETITFEE Black Pearl & Gold Hydrogel acu spilventiņi - tie ir hidrogēla acu spilventiņi. Šis ir ekspress skaistumkopšanas produkts, kas sniedz tūlītējus rezultātus un kam ir kumulatīvs efekts.

Spilventiņus ir viegli uzlikt un tie nodrošina intensīvu kopšanu, pateicoties hidrogēlam. Satur zelta un pērļu pulveri, kas stimulē asinsriti un atjauno veselīgu un koptu izskatu. Formula ir bagāta ar vērmeles, mandarīnu un zaļās tējas ekstraktiem. To sarežģītās iedarbības mērķis ir atjaunot ādu, novērst tūsku un maisiņus zem acīm.

Spilventiņu anatomiskā forma ļauj tiem aptvert visu laukumu zem acīm - no acs ārējā līdz iekšējam stūrim. Pēc procedūras jūs skatiens kļūst izteiksmīgāks un svaigāks. Regulāra produkta lietošana ļauj atbrīvoties no "vārnu kājām" un pārmērīga ādas sausuma. Spilventiņu antiseptiskā un pretiekaisuma iedarbība ir saistīta ar dabisko lavandas, kamēlijas, rozmarīna un rožu ekstraktu iedarbību, adenozīna un kolagēna šūnu sastāvdaļām.

Spilventiņu iepakojums ir pietiekams 30 procedūrām.

Lai panāktu tonizējošu atvēsinošu efektu, pirms lietošanas spilventiņus var atdzesēt.

https://www.youtube.com/watch?v=9UYJlmOoF8U

product
1134648 PETITFEE Black Pearl&Gold acu spilventiņi, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bf/d6/2dbcba33e83a8e98bfedc6c8a091.png InStock 13.99 EUR 19.99 <p style="text-align:justify;">PETITFEE Black Pearl &amp; Gold Hydrogel acu spilventiņi - tie ir hidrogēla acu spilventiņi. Šis ir ekspress skaistumkopšanas produkts, kas sniedz tūlītējus rezultātus un kam ir kumulatīvs efekts.</p> <p style="text-align:justify;">Spilventiņus ir viegli uzlikt un tie nodrošina intensīvu kopšanu, pateicoties hidrogēlam. Satur zelta un pērļu pulveri, kas stimulē asinsriti un atjauno veselīgu un koptu izskatu. Formula ir bagāta ar vērmeles, mandarīnu un zaļās tējas ekstraktiem. To sarežģītās iedarbības mērķis ir atjaunot ādu, novērst tūsku un maisiņus zem acīm.</p> <p style="text-align:justify;">Spilventiņu anatomiskā forma ļauj tiem aptvert visu laukumu zem acīm - no acs ārējā līdz iekšējam stūrim. Pēc procedūras jūs skatiens kļūst izteiksmīgāks un svaigāks. Regulāra produkta lietošana ļauj atbrīvoties no "vārnu kājām" un pārmērīga ādas sausuma. Spilventiņu antiseptiskā un pretiekaisuma iedarbība ir saistīta ar dabisko lavandas, kamēlijas, rozmarīna un rožu ekstraktu iedarbību, adenozīna un kolagēna šūnu sastāvdaļām.</p> <p style="text-align:justify;">Spilventiņu iepakojums ir pietiekams 30 procedūrām.</p> <p style="text-align:justify;">Lai panāktu tonizējošu atvēsinošu efektu, pirms lietošanas spilventiņus var atdzesēt.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=9UYJlmOoF8U">https://www.youtube.com/watch?v=9UYJlmOoF8U</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Ādas kopšana ap acīm