PERSPI Rock dabīgā sāls kristāla dezodorants, 60 g
4.5 4.5 (2 atsauksmes)

PERSPI Rock dabīgā sāls kristāla dezodorants, 60 g

AVANOR HEALTHCARE LTD.
4.5 4.5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Perspi-Rock dezodorants pret nepatīkamu svīšanu, tas ir dabīgs sāls kristāls, kas darbojas kā dabīgs baktericīds antiseptisks līdzeklis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Perspi-Rock dezodorants iznīcina baktērijas uz ādas un novērš jaunu baktēriju veidošanos (sviedru smakas izraisošas). Tādā veidā dezodorants aizsargā Jūs no nepatīkamās sviedru smakas vairāk nekā 24 stundas. Šī dezodoranta pagatavošanai neizmanto ķīmiskas vielas. Pretsviedru līdzeklis pārklāj ādu ar mikroskopisku minerālsāļa slāni, kas neaizsprosto sviedru dziedzerus un aizsargā pret nepatīkamu sviedru smaku. Ar Perspi-Rock dezodorantu, būsiet pasargāti no sviedriem.

product
123408 PERSPI Rock dabīgā sāls kristāla dezodorants, 60 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/76/65/cde1e863c3f58682a8bd2b67c11a.png InStock 6.29 EUR 8.99 <p>Perspi-Rock dezodorants iznīcina baktērijas uz ādas un novērš jaunu baktēriju veidošanos (sviedru smakas izraisošas). Tādā veidā dezodorants aizsargā Jūs no nepatīkamās sviedru smakas vairāk nekā 24 stundas. Šī dezodoranta pagatavošanai neizmanto ķīmiskas vielas. Pretsviedru līdzeklis pārklāj ādu ar mikroskopisku minerālsāļa slāni, kas neaizsprosto sviedru dziedzerus un aizsargā pret nepatīkamu sviedru smaku. Ar Perspi-Rock dezodorantu, būsiet pasargāti no sviedriem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Aniperspiranti, dezodoranti