PERSPI Guard pret sviedru aromātu attīrošs līdzeklis, 200 ml
2.0 2 (1 atsauksme)

PERSPI Guard pret sviedru aromātu attīrošs līdzeklis, 200 ml

AVANOR HEALTHCARE LTD.
2.0 2 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Antibakteriāls ķermeņa mazgāšanas līdzeklis nepatīkama ķermeņa aromāta novēršanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nepatīkamu ķermeņa aromātu rada baktērijas, kas izstrādā enzīmus, kuri gaisa iedarbības rezultātā sadalās lipīdos. Sviedri iztvaiko, un izplatās nepatīkams aromāts, kuru pazīstam kā sviedru smaku.
Mazgājoties var atbrīvoties no baktērijām, kas rada nepatīkamo aromātu. Parastie ķermeņa mazgāšanas līdzekļi — dušas želeja un ziepes — efektīvi iznīcina šīs baktērijas, tomēr tikai uz īsu laiku. Tiklīdz ķermenis ir sācis sasilt, baktērijas atkal sāk krāties uz ādas un no jauna rodas nepatīkamais aromāts, kas rada diskomforta sajūtu.
Ķermeņa mazgāšanas līdzeklis Perspi-Body Wash neļauj uz ādas rasties jaunām baktērijām, kas rada sviedru smaku.

product
123407 PERSPI Guard pret sviedru aromātu attīrošs līdzeklis, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/75/8b/d78ec09800a1af70ce1beee836e7.png InStock 5.59 EUR 7.99 <p>Nepatīkamu ķermeņa aromātu rada baktērijas, kas izstrādā enzīmus, kuri gaisa iedarbības rezultātā sadalās lipīdos. Sviedri iztvaiko, un izplatās nepatīkams aromāts, kuru pazīstam kā sviedru smaku.<br />Mazgājoties var atbrīvoties no baktērijām, kas rada nepatīkamo aromātu. Parastie ķermeņa mazgāšanas līdzekļi — dušas želeja un ziepes — efektīvi iznīcina šīs baktērijas, tomēr tikai uz īsu laiku. Tiklīdz ķermenis ir sācis sasilt, baktērijas atkal sāk krāties uz ādas un no jauna rodas nepatīkamais aromāts, kas rada diskomforta sajūtu.<br />Ķermeņa mazgāšanas līdzeklis Perspi-Body Wash neļauj uz ādas rasties jaunām baktērijām, kas rada sviedru smaku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi