PAYOT Pate Grise Tinted SPF 30 dienas sejas krēms, 40 ml

PAYOT Pate Grise Tinted SPF 30 dienas sejas krēms, 40 ml

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
23.09 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Universāls NUDE tonis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pate Grise Tinted Perfecting SPF 30 fluīds trīs vienā - attīra ādu, maskē izsitumus, aizsargā no UV stariem un piesārņojuma. Universāls NUDE tonis. Tonējošs un aizsargājošs Pate Grise dienas krēms ar SPF 30. Attīra, ierobežo pūtīšu rašanos, kā arī padara vienmērīgu ādas toni, maskē ādas nepilnības. Sastāvā esošais cinka ekstraks un čīles piparmētra regulē sebuma izdalīšanos un attīra ādu.
Augsta cinka koncentrācija. Cinkīts (jaunās paaudzes cinks ar vienmērīgāku konsistenci nekā cinka oksīdam) ir dabisks antibakteriālais līdzeklis, kas noņem netīrumus un attīra epidermu.
Efektīvi cīnās pret ādas nepilnībām un neļauj tām atjaunoties.
Čīles piparmētras ekstrakts. Regulē seboreju un novērš izsitumu veidošanos, stiprinot ādas floras dabīgo aizsargsistēmu.
AHA (GLIKOLSKĀBE). Šī ļoti efektīvā AHA skābe iesūcas dziļi ādā, lai pastiprinātu šūnu atjaunošanos un uzlabotu ādas reljefu.
KRESES EKSTRAKTS aktivizē šūnu detoksifikācijas sistēmu.

product
1143911 PAYOT Pate Grise Tinted SPF 30 dienas sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/18/16/321e3e371349bb127490fd32c5fc.png InStock 23.09 EUR 32.99 <p>Pate Grise Tinted Perfecting SPF 30 fluīds trīs vienā - attīra ādu, maskē izsitumus, aizsargā no UV stariem un piesārņojuma. Universāls NUDE tonis. Tonējošs un aizsargājošs Pate Grise dienas krēms ar SPF 30. Attīra, ierobežo pūtīšu rašanos, kā arī padara vienmērīgu ādas toni, maskē ādas nepilnības. Sastāvā esošais cinka ekstraks un čīles piparmētra regulē sebuma izdalīšanos un attīra ādu. <br />Augsta cinka koncentrācija. Cinkīts (jaunās paaudzes cinks ar vienmērīgāku konsistenci nekā cinka oksīdam) ir dabisks antibakteriālais līdzeklis, kas noņem netīrumus un attīra epidermu.<br />Efektīvi cīnās pret ādas nepilnībām un neļauj tām atjaunoties. <br />Čīles piparmētras ekstrakts. Regulē seboreju un novērš izsitumu veidošanos, stiprinot ādas floras dabīgo aizsargsistēmu.<br />AHA (GLIKOLSKĀBE). Šī ļoti efektīvā AHA skābe iesūcas dziļi ādā, lai pastiprinātu šūnu atjaunošanos un uzlabotu ādas reljefu.<br />KRESES EKSTRAKTS aktivizē šūnu detoksifikācijas sistēmu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi