OSTEOCARE Calcium Magnesium Vitamin D Zinc košļājamās tabletes, 30 gab.

OSTEOCARE Calcium Magnesium Vitamin D Zinc košļājamās tabletes, 30 gab.

VITABIOTICS
Derīguma termiņš: 2024-12-30
Osteocare® chewable UZTURA BAGĀTINĀTĀJS ar cukuriem un saldinātāju 30 košļājamas tabletes.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kalcijs, magnijs, vitamīns D3 un cinks - kaulu veselībai. Lieliska apelsīnu&piparmētru garša.

Kalcija formula Nr.1 Lielbritānijā piemērots vīriešiem, sievietēm un bērniem.

Ideāli piemērots tiem, kam ir grūtības norīt tabletes.

Lieliskas apelsīnu un piparmētru garšas košļājamās tabletes ar kalciju, magniju, D vitamīnu un cinku, kas palīdz uzturēt normālu kaulu veselību.

Pietiekama kalcija uzņemšana ir īpaši svarīga vīriešiem un sievietēm virs 50, grūtniecības un zīdīšanas laikā, kā arī menopauzes laikā un pēc tam. Osteocare® chewable nodrošina ar kalciju un D vitamīnu, kas ir nepieciešami arī normālai bērnu kaulu augšanai un attīstībai.

Papildināts ar magniju

Osteocare® chewable dabiskā kalcija avots ir rūpīgi papildināts ar nervu sistēmas un muskuļu darbības nodrošināšanai nepieciešamo magniju.

Ar vēlamo D vitamīna formu - vitamīnu D3 (Holekalciferols)

Papildu informācija par produktu
product
1151660 OSTEOCARE Calcium Magnesium Vitamin D Zinc košļājamās tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/de/76/108966a1bede499fbc986b9154cd.png InStock 11.69 EUR 17.99 <p style="text-align:justify;">Kalcijs, magnijs, vitamīns D3 un cinks - kaulu veselībai. Lieliska apelsīnu&amp;piparmētru garša.</p> <p style="text-align:justify;">Kalcija formula Nr.1 Lielbritānijā piemērots vīriešiem, sievietēm un bērniem.</p> <p style="text-align:justify;">Ideāli piemērots tiem, kam ir grūtības norīt tabletes.</p> <p style="text-align:justify;">Lieliskas apelsīnu un piparmētru garšas košļājamās tabletes ar kalciju, magniju, D vitamīnu un cinku, kas palīdz uzturēt normālu kaulu veselību.</p> <p style="text-align:justify;">Pietiekama kalcija uzņemšana ir īpaši svarīga vīriešiem un sievietēm virs 50, grūtniecības un zīdīšanas laikā, kā arī menopauzes laikā un pēc tam. Osteocare® chewable nodrošina ar kalciju un D vitamīnu, kas ir nepieciešami arī normālai bērnu kaulu augšanai un attīstībai.</p> <p style="text-align:justify;">Papildināts ar magniju</p> <p style="text-align:justify;">Osteocare® chewable dabiskā kalcija avots ir rūpīgi papildināts ar nervu sistēmas un muskuļu darbības nodrošināšanai nepieciešamo magniju.</p> <p style="text-align:justify;">Ar vēlamo D vitamīna formu - vitamīnu D3 (Holekalciferols)</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Kalcijs