OROMED Oro-Brush White elektriskā zobu birste, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

OROMED Oro-Brush White elektriskā zobu birste, 1 gab.

OROMED SZYMANEK SP. K.
0 0 (0 atsauksmes)
Profesionāla zobu birste izcilai zobu tīrībai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Profesionālā zobu birstei veic vairāk kustību minūtē nekā rotējošās elektriskās zobu birstes. Rezultātā tā daudz rūpīgāk noņem aplikumu un attīra starpzobu vietas. Zobārsti iesaka tīrīt zobus vismaz 2 minūtes. Pateicoties iebūvētajam taimerim, birste izslēgsies pēc vienas līdz divām minūtēm un papildus ik pēc 30 sekundēm signalizēs par nepieciešamību mainīt tīrīšanas puses. Tas palīdzēs jums izveidot labus ieradumus, kas saistīti ar zobu tīrīšanu zobārstu ieteiktajā laikā. Nepieciešamība bieži uzlādēt zobu birsti var būt neparocīgi, īpaši ceļojot. Par laimi, Sonic White ir izturīgs 800 mAh akumulators, kas nodrošina līdz pat 40 dienām vai līdz 160 minūtēm nepārtrauktas lietošanas ar vienu uzlādi. Turklāt, pateicoties akumulatora uzlādes līmeņa indikatoram, jūs varat to kontrolēt. 

  • 15 darbības režīmi (5 režīmi un 3 vibrācijas intensitātes līmeņi: Clean / Sensitive / Massage / White (whitening) / Polish (polishing)
  • 38 000 kustības/min. (jebkurā režīmā)
  • Aizsardzības pakāpe: IPX7
  • Automātiska izslēgšanās pēc 2 minūtēm; atgādinājums ik pēc 30 sekundēm (režīmos: Clear, Sensitive, Massage and White)
  • Automātiska izslēgšanās pēc 1 minūtes; atgādinājums ik pēc 30 sekundēm (pulēšanas režīmā)
  • Vidēji mīksti sari
  • Skaņas līmenis: = <40 dB
  • Strāvas/uzlādes indikators
  • Indukcijas lādētājs ar USB galu
  • Lietošanas ilgums ar vienu uzlādi: līdz 40 dienām vai līdz 160 minūtēm nepārtrauktas lietošanas
  • Akumulators: 800 mAh
  • Barošana: 110-240 V; 50/60 Hz
  • Komplektā: 2 galviņas, ceļojumu maciņš, USB lādētājs.
product
1222494 OROMED Oro-Brush White elektriskā zobu birste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5e/36/0f1741204563f36a5f3ded53c0c0.png OutOfStock 49.43 EUR 61.79 <p>Profesionālā zobu birstei veic vairāk kustību minūtē nekā rotējošās elektriskās zobu birstes. Rezultātā tā daudz rūpīgāk noņem aplikumu un attīra starpzobu vietas. Zobārsti iesaka tīrīt zobus vismaz <strong>2 minūtes</strong>. Pateicoties iebūvētajam <strong>taimerim</strong>, birste izslēgsies pēc vienas līdz divām minūtēm un papildus ik pēc 30 sekundēm signalizēs par nepieciešamību mainīt tīrīšanas puses. Tas palīdzēs jums izveidot labus ieradumus, kas saistīti ar zobu tīrīšanu zobārstu ieteiktajā laikā. Nepieciešamība bieži uzlādēt zobu birsti var būt neparocīgi, īpaši ceļojot. Par laimi, Sonic White ir izturīgs 800 mAh akumulators, kas nodrošina <strong>līdz pat 40 dienām vai līdz 160 minūtēm</strong> nepārtrauktas lietošanas ar vienu uzlādi. Turklāt, pateicoties akumulatora uzlādes līmeņa indikatoram, jūs varat to kontrolēt. </p> <ul><li>15 darbības režīmi (5 režīmi un 3 vibrācijas intensitātes līmeņi: Clean / Sensitive / Massage / White (whitening) / Polish (polishing)</li> <li>38 000 kustības/min. (jebkurā režīmā)</li> <li>Aizsardzības pakāpe: IPX7</li> <li>Automātiska izslēgšanās pēc 2 minūtēm; atgādinājums ik pēc 30 sekundēm (režīmos: Clear, Sensitive, Massage and White)</li> <li>Automātiska izslēgšanās pēc 1 minūtes; atgādinājums ik pēc 30 sekundēm (pulēšanas režīmā)</li> <li>Vidēji mīksti sari</li> <li>Skaņas līmenis: = &lt;40 dB</li> <li>Strāvas/uzlādes indikators</li> <li>Indukcijas lādētājs ar USB galu</li> <li>Lietošanas ilgums ar vienu uzlādi: līdz 40 dienām vai līdz 160 minūtēm nepārtrauktas lietošanas</li> <li>Akumulators: 800 mAh</li> <li>Barošana: 110-240 V; 50/60 Hz</li> <li>Komplektā: 2 galviņas, ceļojumu maciņš, USB lādētājs.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Elektriskās zobu birstes