OROMED Oral-Baby Neb rozā inhalators, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

OROMED Oral-Baby Neb rozā inhalators, 1 gab.

OROMED SZYMANEK SP. K.
0 0 (0 atsauksmes)
Produkts rada gaisa plūsmu, kas, nokļūstot smidzinātājā, tur esošo zāļu šķīdumu pārvērš aerosola miglā, kas viegli nonāk dziļākajos elpceļos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ierīce ir paredzēta lietošanai bronhiālās astmas, hroniskas obstruktīvas plaušu slimības, faringīta un laringīta, hroniska rinīta un citu elpceļu slimību ārstēšanai, kuru gadījumā zāles jāievada aerosola veidā.
Inhalatoru var izmantot, lai ieelpotu fizioloģisko šķīdumu un populārākos inhalējamos medikamentus.

ORO-NEB BABY PINK inhalators ir kompakts, tāpēc to ir viegli uzglabāt un tas ir ideāli piemērots lietošanai mājās. Ziloņa forma padara elpošanas laiku patīkamu pašiem mazākajiem pacientiem, un tā darbības skaņas ir patīkamas. Īpašais smidzinātāja dizains novērš zāļu izšļakstīšanos, kas ievērojami atvieglo ieelpošanu ļoti kustīgiem bērniem un gulošiem cilvēkiem.

  • Kameras ietilpība maks. 8 ml
  • Izsmidzināšanas ātrums ir par 30-50 % ātrāks nekā citām tādām pašām tirgū piedāvātajām ierīcēm, kas ievērojami samazina ārstēšanās laiku.
  • Daļiņu izmērs: 0,5 līdz 10 µm
  • Vidējais izsmidzināšanas ātrums ≥ 0,25 ml/min.
product
1164239 OROMED Oral-Baby Neb rozā inhalators, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a2/8c/d72503b1b0ba31dac566f7c1df6b.png InStock 36.39 EUR 55.99 <p>Ierīce ir paredzēta lietošanai bronhiālās astmas, hroniskas obstruktīvas plaušu slimības, faringīta un laringīta, hroniska rinīta un citu elpceļu slimību ārstēšanai, kuru gadījumā zāles jāievada aerosola veidā.<br />Inhalatoru var izmantot, lai ieelpotu fizioloģisko šķīdumu un populārākos inhalējamos medikamentus.</p> <p>ORO-NEB BABY PINK inhalators ir kompakts, tāpēc to ir viegli uzglabāt un tas ir ideāli piemērots lietošanai mājās. Ziloņa forma padara elpošanas laiku patīkamu pašiem mazākajiem pacientiem, un tā darbības skaņas ir patīkamas. Īpašais smidzinātāja dizains novērš zāļu izšļakstīšanos, kas ievērojami atvieglo ieelpošanu ļoti kustīgiem bērniem un gulošiem cilvēkiem.</p> <ul><li>Kameras ietilpība maks. 8 ml</li> <li>Izsmidzināšanas ātrums ir par 30-50 % ātrāks nekā citām tādām pašām tirgū piedāvātajām ierīcēm, kas ievērojami samazina ārstēšanās laiku.</li> <li>Daļiņu izmērs: 0,5 līdz 10 µm</li> <li>Vidējais izsmidzināšanas ātrums ≥ 0,25 ml/min.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Medicīniskās ierīces/Krājtelpas un inhalatori