ORAL-B Frozen elektriskās zobu birstes uzgaļi, 2 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

ORAL-B Frozen elektriskās zobu birstes uzgaļi, 2 gab.

BRAUN
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
16.99 €
Oral-B Stages Power bērnu nomaināmie zobu birstes uzgaļi ir veidoti bērnu mazajām mutītēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Oral-B Stages Power bērnu nomaināmie zobu birstes uzgaļi ir veidoti bērnu mazajām mutītēm, un to dizains ir zobārstu profesionālo rīku tīrīšanas spēka iedvesmots.

Oral-B Stages Power bērnu nomaināmie zobu birstes uzgaļi ar tēliem no multfilmas Ledus sirds ir veidoti bērnu mazajām mutītēm, un to dizains ir zobārstu profesionālo rīku tīrīšanas spēka iedvesmots. Sariņi un galviņas izmērs ir ideāli piemēroti bērnu rokām un mutei, kā arī bērniem patiks tēli no Ledus sirds.

product
1261698 ORAL-B Frozen elektriskās zobu birstes uzgaļi, 2 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c4/a0/59185d2826263f8024d4bf9cc7b3.png InStock 16.99 EUR 16.99 <p style="text-align:justify;">Oral-B Stages Power bērnu nomaināmie zobu birstes uzgaļi ir veidoti bērnu mazajām mutītēm, un to dizains ir zobārstu profesionālo rīku tīrīšanas spēka iedvesmots.<br /><br />Oral-B Stages Power bērnu nomaināmie zobu birstes uzgaļi ar tēliem no multfilmas Ledus sirds ir veidoti bērnu mazajām mutītēm, un to dizains ir zobārstu profesionālo rīku tīrīšanas spēka iedvesmots. Sariņi un galviņas izmērs ir ideāli piemēroti bērnu rokām un mutei, kā arī bērniem patiks tēli no Ledus sirds.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Elektriskās zobu birstes