OLAPLEX Nr.6 Bond Smoother nenomazgājams matu kondicionieris, 100 ml
3.0 3 (2 atsauksmes)

OLAPLEX Nr.6 Bond Smoother nenomazgājams matu kondicionieris, 100 ml

OLAPLEX INC.
3.0 3 (2 atsauksmes)
Kopā
23.99 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Īpaši koncentrēts, nenomazgājams, nogludinošs matu krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

N°6 nostiprina, mitrina un novērš matu pūkošanos līdz 72 stundām. Lieliski piemērots visiem matu tipiem, tostarp krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem.

PH: 4,0-5,0

Vienīgā patentētā sistēma, kas redzami novērš nopietnus bojājumus – pārvērš sausus, trauslus matus par mīkstiem, spīdīgiem un elastīgākiem matiem.

Vienotā molekula bez silikoniem un eļļām ievērojami palielina matu izturību, aizsargā no iekšpuses un nodrošina tūlītēju rezultātu.

Videi draudzīgs

Mēs esam apņēmušies izstrādāt un atbalstīt ilgtspējīgus produktus ar vides, sociālo un ekonomisko labumu, vienlaikus aizsargājot sabiedrības veselību un vidi visā to dzīves ciklā.

product
1066452 OLAPLEX Nr.6 Bond Smoother nenomazgājams matu kondicionieris, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f8/56/77eb00650e341bd53f5e4de11d8c.png InStock 23.99 EUR 39.99 <p style="text-align:justify;">N°6 nostiprina, mitrina un novērš matu pūkošanos līdz 72 stundām. Lieliski piemērots visiem matu tipiem, tostarp krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem.</p> <p style="text-align:justify;">PH: 4,0-5,0</p> <p style="text-align:justify;">Vienīgā patentētā sistēma, kas redzami novērš nopietnus bojājumus – pārvērš sausus, trauslus matus par mīkstiem, spīdīgiem un elastīgākiem matiem.</p> <p style="text-align:justify;">Vienotā molekula bez silikoniem un eļļām ievērojami palielina matu izturību, aizsargā no iekšpuses un nodrošina tūlītēju rezultātu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Videi draudzīgs</strong></p> <p style="text-align:justify;">Mēs esam apņēmušies izstrādāt un atbalstīt ilgtspējīgus produktus ar vides, sociālo un ekonomisko labumu, vienlaikus aizsargājot sabiedrības veselību un vidi visā to dzīves ciklā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri