OILESEN VITAMĪNS D3 1000SV mīkstās kapsulas, 80 gab.

OILESEN VITAMĪNS D3 1000SV mīkstās kapsulas, 80 gab.

VALENTIS AG
Derīguma termiņš: 2024-10-30
Uztura bagātinātājs, kas paredzēts uztura bagātināšanai ar vitamīnu D3 bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Oilesen® VITAMĪNS D3 1000 – uztura bagātinātājs, kas paredzēts uztura bagātināšanai ar vitamīnu D3 bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem, tajā skaitā no 60 gadu vecuma, kuriem ir diagnosticēts vitamīna D deficīts, un kuri reti uzturas svaigā gaisā, izvairās no saules, kuru uzturs nav pilnvērtīgs utt. 

Vitamīns D veicina normālu kaulu un zobu, muskuļu darbības un imūnās sistēmas darbības uzturēšanu, kā arī normālu kalcija un fosfora uzsūkšanos/patēriņu organismā. 

Vitamīns D ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem. 

Vitamīns D palīdz samazināt kritienu, kas saistīti ar posturālu nestabilitāti un muskuļu vājumu, risku. Kritieni ir riska faktori kaulu lūzumiem vīriešiem un sievietēm no 60 gadu vecuma. Kaulu lūzumiem var būt vairāki riska faktori un izmaiņām vienā no šiem riska faktoriem var būt vai var arī nebūt labvēlīga ietekme. Labvēlīgu ietekmi panāk uzņemot 20 µg vitamīna D dienā no jebkādiem uztura avotiem.

Papildu informācija par produktu
product
1151850 OILESEN VITAMĪNS D3 1000SV mīkstās kapsulas, 80 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2f/82/8e53fb7bdef1b9c5cc8ce32b6929.png InStock 5.84 EUR 8.99 <p style="text-align:justify;"><strong>Oilesen</strong><strong><sup>®</sup></strong><strong> VITAMĪNS D<sub>3</sub> 1000</strong> – uztura bagātinātājs, kas paredzēts uztura bagātināšanai ar vitamīnu D<sub>3</sub> bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem, tajā skaitā no 60 gadu vecuma, kuriem ir diagnosticēts vitamīna D deficīts, un kuri reti uzturas svaigā gaisā, izvairās no saules, kuru uzturs nav pilnvērtīgs utt. </p> <p style="text-align:justify;">Vitamīns D veicina normālu kaulu un zobu, muskuļu darbības un imūnās sistēmas darbības uzturēšanu, kā arī normālu kalcija un fosfora uzsūkšanos/patēriņu organismā. </p> <p style="text-align:justify;">Vitamīns D ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem. </p> <p style="text-align:justify;">Vitamīns D palīdz samazināt kritienu, kas saistīti ar posturālu nestabilitāti un muskuļu vājumu, risku. Kritieni ir riska faktori kaulu lūzumiem vīriešiem un sievietēm no 60 gadu vecuma. Kaulu lūzumiem var būt vairāki riska faktori un izmaiņām vienā no šiem riska faktoriem var būt vai var arī nebūt labvēlīga ietekme. Labvēlīgu ietekmi panāk uzņemot 20 µg vitamīna D dienā no jebkādiem uztura avotiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/D vitamīns