NUXE Reve de Miel Ultra Nourishing lūpu balzams, 15 ml
5.0 5 (3 atsauksmes)

NUXE Reve de Miel Ultra Nourishing lūpu balzams, 15 ml

NUXE LABORATOIRE
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
10.55 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Stipras iedarbības barojošs un atjaunojošs lūpu balzams.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Tā sastāvā ir medus, vērtīgas augu eļļas un propoliss, kam ir labvēlīga ietekme uz ādu: tas baro, atjauno, nomierina un aizsargā pat vissausāko un visvairāk bojāto lūpu ādu.

Šis lūpu balzams ir ļoti populārs produkts! Samtainā tekstūra ar svaigajām greipfrūta notīm to padara absolūti neatvairāmu! Vismaz 78 % sastāvdaļu ir dabīgas izcelsmes (medus, propoliss, vērtīgās saulgriežu, saldo mandeļu, muskusrozes, kliņģerīšu eļļas, šī sviests, greipfrūtu esence).

“Rêve de miel ®” Ļoti patīkamu kopšanas produktu klāsts, kas nomierina, atjauno sausu un jutīgu ādu, kā arī atjauno tās hidrolipīdu aizsargslāni. “NUXE” laboratorija “Rêve de Miel®” produktu līniju izstrādāja vairāk nekā pirms 20 gadiem. Tās raksturīgā sastāvdaļa – medus – ir skaistumkopšanas dārgums, kam piemīt komforta sajūtu atjaunojošas īpašības. Tas ir ideāli piemērots sausai ādai. “Rêve de Miel®” kosmētisko līdzekļu klāsts ir izstrādāts sausai un pārsausinātai ādai, lai sniegtu pēc iespējas lielāku atvieglojumu un nodrošinātu epidermas aizsargslāni, ko rada vērtīgās augu eļļas ar barojošo iedarbību, kā arī akāciju medus ar nomierinošām īpašībām. Medus dižciltīgā iedarbība kombinācijā ar vērtīgajām augu eļļām nodrošina efektīvu, komforta sajūtu atjaunojošu kopšanu sausai un jutīgai ādai. “Rêve de Miel®” klāstam piemīt unikālais “NUXE” zīmola jutekliskums, kas izpaužas samtainā, maigā, bagātīgā un krēmīgā tekstūrā un medus aromātos, kas ieskauj ādu, sniedzot tai atvieglojumu.

https://www.youtube.com/watch?v=60nDuinBhoU

product
1151803 NUXE Reve de Miel Ultra Nourishing lūpu balzams, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f4/3e/713b30478110bb1265451733a205.png InStock 10.55 EUR 17.59 <p style="text-align:justify;">Tā sastāvā ir medus, vērtīgas augu eļļas un propoliss, kam ir labvēlīga ietekme uz ādu: tas baro, atjauno, nomierina un aizsargā pat vissausāko un visvairāk bojāto lūpu ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Šis lūpu balzams ir ļoti populārs produkts! Samtainā tekstūra ar svaigajām greipfrūta notīm to padara absolūti neatvairāmu! Vismaz 78 % sastāvdaļu ir dabīgas izcelsmes (medus, propoliss, vērtīgās saulgriežu, saldo mandeļu, muskusrozes, kliņģerīšu eļļas, šī sviests, greipfrūtu esence).</p> <p style="text-align:justify;">“Rêve de miel ®” Ļoti patīkamu kopšanas produktu klāsts, kas nomierina, atjauno sausu un jutīgu ādu, kā arī atjauno tās hidrolipīdu aizsargslāni. “NUXE” laboratorija “Rêve de Miel®” produktu līniju izstrādāja vairāk nekā pirms 20 gadiem. Tās raksturīgā sastāvdaļa – medus – ir skaistumkopšanas dārgums, kam piemīt komforta sajūtu atjaunojošas īpašības. Tas ir ideāli piemērots sausai ādai. “Rêve de Miel®” kosmētisko līdzekļu klāsts ir izstrādāts sausai un pārsausinātai ādai, lai sniegtu pēc iespējas lielāku atvieglojumu un nodrošinātu epidermas aizsargslāni, ko rada vērtīgās augu eļļas ar barojošo iedarbību, kā arī akāciju medus ar nomierinošām īpašībām. Medus dižciltīgā iedarbība kombinācijā ar vērtīgajām augu eļļām nodrošina efektīvu, komforta sajūtu atjaunojošu kopšanu sausai un jutīgai ādai. “Rêve de Miel®” klāstam piemīt unikālais “NUXE” zīmola jutekliskums, kas izpaužas samtainā, maigā, bagātīgā un krēmīgā tekstūrā un medus aromātos, kas ieskauj ādu, sniedzot tai atvieglojumu.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=60nDuinBhoU">https://www.youtube.com/watch?v=60nDuinBhoU</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Lūpu kopšana