NUK Soft&Easy manuālais piena pumpis , 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

NUK Soft&Easy manuālais piena pumpis , 1 gab.

MAPA GMBH
0 0 (0 atsauksmes)
Manuālais krūts sūknis NUK SOFT AND EASY maigi sūknē mātes pienu un ir vislabāk piemērots mātēm, kuras neregulāri izdala mātes pienu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

NUK rokas piena pumpis SOFT AND EASY.

Mātes piens ir labākais uzturs mazulim pirmajā dzīves pusgadā, tāpēc NUK ir izstrādājis barojošo māmiņu atbalsta programmu, kurā ietilpst ērti un praktiski produkti dažādām dzīves situācijām, lai Jūs un Jūsu mazulis varētu izbaudīt šo skaisto dzīves laiku. NUK rokas piena pumpis Soft and Easy ir palīgierīce, kas palīdzēs Jums nodrošināt mazulim krūts pienu tad, kad zīdīšana nav iespējama ilgāku vai īsāku laiku. Soft and Easy ir ar roku darbināms piena pumpis. Īpaši piemērots gadījumos, kad māmiņai ir ļoti maz piena, kā arī tad, kad krūtis ir pilnas un piebriedušas. Piena pumpis var palīdzēt krūtīm ar ievilktiem krūšu galiem, ar vakuuma palīdzību atgūt to formu pirms mazuļa barošanas ar krūti. Silikona uzmava maigi piekļaujas krūtij, kā arī tai piemīt masējošs efekts. Ērti kopjams un viegli izjaucams. Lietošanas laikā atgādina dabīgu sūkšanas procesu. Plata pamatne stabilitātei. NUK Filozofija - izprotot dzīvi. Izprotot dzīvi - ko tas nozīmē ikdienā? NUK cieši sadarbojas ar ekspertiem, kuriem ir nozīmīga loma mazās dzīvības attīstībā: vecmātēm, ārstiem, uztura speciālistiem un, protams, Jums, vecākiem. Mūsu paraugs ir dabas labākās idejas: kā piemērs ir mūsu mānekļu un knupju forma, kas atgādina māmiņas krūtsgala formu zīdīšanas laikā. Un tomēr, kā pirmais un svarīgākais, izprotot dzīvi, ir novērtēt mums vissvarīgāko cilvēku - bērnu - vajadzības. Mēs pētām dažādos attīstības periodus un tiem raksturīgās vajadzības, lai varētu atbilstoši pilnveidot mūsu produktus. Ikviens NUK produkts seko iepriekšējam, lai Jūs vienmēr varētu būt pārliecināti, ka rīkojaties pareizi - jau no paša sākuma.

product
1142002 NUK Soft&Easy manuālais piena pumpis , 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ca/68/d1894b31e7a736fa0c7727b3921f.png InStock 30.39 EUR 37.99 <p style="text-align:justify;">NUK rokas piena pumpis SOFT AND EASY.<br /><br />Mātes piens ir labākais uzturs mazulim pirmajā dzīves pusgadā, tāpēc NUK ir izstrādājis barojošo māmiņu atbalsta programmu, kurā ietilpst ērti un praktiski produkti dažādām dzīves situācijām, lai Jūs un Jūsu mazulis varētu izbaudīt šo skaisto dzīves laiku. NUK rokas piena pumpis Soft and Easy ir palīgierīce, kas palīdzēs Jums nodrošināt mazulim krūts pienu tad, kad zīdīšana nav iespējama ilgāku vai īsāku laiku. Soft and Easy ir ar roku darbināms piena pumpis. Īpaši piemērots gadījumos, kad māmiņai ir ļoti maz piena, kā arī tad, kad krūtis ir pilnas un piebriedušas. Piena pumpis var palīdzēt krūtīm ar ievilktiem krūšu galiem, ar vakuuma palīdzību atgūt to formu pirms mazuļa barošanas ar krūti. Silikona uzmava maigi piekļaujas krūtij, kā arī tai piemīt masējošs efekts. Ērti kopjams un viegli izjaucams. Lietošanas laikā atgādina dabīgu sūkšanas procesu. Plata pamatne stabilitātei. NUK Filozofija - izprotot dzīvi. Izprotot dzīvi - ko tas nozīmē ikdienā? NUK cieši sadarbojas ar ekspertiem, kuriem ir nozīmīga loma mazās dzīvības attīstībā: vecmātēm, ārstiem, uztura speciālistiem un, protams, Jums, vecākiem. Mūsu paraugs ir dabas labākās idejas: kā piemērs ir mūsu mānekļu un knupju forma, kas atgādina māmiņas krūtsgala formu zīdīšanas laikā. Un tomēr, kā pirmais un svarīgākais, izprotot dzīvi, ir novērtēt mums vissvarīgāko cilvēku - bērnu - vajadzības. Mēs pētām dažādos attīstības periodus un tiem raksturīgās vajadzības, lai varētu atbilstoši pilnveidot mūsu produktus. Ikviens NUK produkts seko iepriekšējam, lai Jūs vienmēr varētu būt pārliecināti, ka rīkojaties pareizi - jau no paša sākuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Piena pumpji