NOVEXPERT Trio-zinc Purifying želeja sejai, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NOVEXPERT Trio-zinc Purifying želeja sejai, 30 ml

L.I.C.D NOVEXPERT SAS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Cilvēki bez nepilnībām, kurs slēpjas viņu noslēpums... tūbiņā!
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Arvien vairāk cilvēku pasaulē, īpaši pubertātes periodā, cieš no dažādiem ādas defektiem, bet ne tikai cilvēki, kas dzīvo Dienvidaustrumu Āzijā. Divas līnijas, kas apvienotas vienā - problemātiskai ādai un novecošanās novēršanai - ir īpaši izstrādātas pieaugušajiem un jauniešiem. Gēlam piemīt antioksidanta īpašības, kas samazina ādas nelīdzenumus, spīdumu un padara ādu gludu un tīru.
Produktu var lietot no 20 gadu vecuma. Piemērots arī vīriešiem. Līdzeklis ir paredzēts cilvēkiem ar jauktu vai taukainu ādu ar noslieci uz izsitumiem. 

product
1001477 NOVEXPERT Trio-zinc Purifying želeja sejai, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/63/d4/c9a969cdc6919279ef9c8b9ba8e5.png InStock 15.59 EUR 25.99 <p>Arvien vairāk cilvēku pasaulē, īpaši pubertātes periodā, cieš no dažādiem ādas defektiem, bet ne tikai cilvēki, kas dzīvo Dienvidaustrumu Āzijā. Divas līnijas, kas apvienotas vienā - problemātiskai ādai un novecošanās novēršanai - ir īpaši izstrādātas pieaugušajiem un jauniešiem. Gēlam piemīt antioksidanta īpašības, kas samazina ādas nelīdzenumus, spīdumu un padara ādu gludu un tīru.<br />Produktu var lietot no 20 gadu vecuma. Piemērots arī vīriešiem. Līdzeklis ir paredzēts cilvēkiem ar jauktu vai taukainu ādu ar noslieci uz izsitumiem. </p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi