NOVEXPERT Magnesium Mist aerosols, 150 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

NOVEXPERT Magnesium Mist aerosols, 150 ml

L.I.C.D NOVEXPERT SAS
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
8.39 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Magnija sāls, kas iegūta no Nāves jūras, precīzi dozēta optimālai fizioloģiskai iedarbībai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piemērots visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai; vīriešiem, sievietēm, bērniem un zīdaiņiem.

Mitrina un nomierina īpaši jutīgu vai kairinātu ādu, novērš vides piesārņojuma ietekmi, darbojas kā antioksidants. Uzreiz mitrina ādu 4 reizes labāk nekā ierasts. Tas ir lielisks ādas kopšanas līdzeklis alerģiju, ekzēmas, iekaisuma vai apsārtuma, asimptomātiska diskomforta gadījumos.
Lietojiet tik bieži, cik nepieciešams no rīta, vakarā vai visu dienu; pēc dekoratīvās kosmētikas noņemšanas (kā toniks) vai tās pielabošanai; pēc mazgāšanas, pēc skūšanās, pirms citu ādas kopšanas līdzekļu lietošanas; tikai, lai atjaunotu vai nomierinātu apsārtušo, kairināto ādu. Īpaši augsta magnija koncentrācija litrā - 2400 mg. Izotonisks un hipoalerģisks līdzeklis.

product
1001474 NOVEXPERT Magnesium Mist aerosols, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a7/36/d80ac97bb8937baa651dc8023ca3.png InStock 8.39 EUR 11.99 <p>Piemērots visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai; vīriešiem, sievietēm, bērniem un zīdaiņiem.</p> <p>Mitrina un nomierina īpaši jutīgu vai kairinātu ādu, novērš vides piesārņojuma ietekmi, darbojas kā antioksidants. Uzreiz mitrina ādu 4 reizes labāk nekā ierasts. Tas ir lielisks ādas kopšanas līdzeklis alerģiju, ekzēmas, iekaisuma vai apsārtuma, asimptomātiska diskomforta gadījumos.<br />Lietojiet tik bieži, cik nepieciešams no rīta, vakarā vai visu dienu; pēc dekoratīvās kosmētikas noņemšanas (kā toniks) vai tās pielabošanai; pēc mazgāšanas, pēc skūšanās, pirms citu ādas kopšanas līdzekļu lietošanas; tikai, lai atjaunotu vai nomierinātu apsārtušo, kairināto ādu. Īpaši augsta magnija koncentrācija litrā - 2400 mg. Izotonisks un hipoalerģisks līdzeklis.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana