NOUGHTY Wave Hello šampūns, 250 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

NOUGHTY Wave Hello šampūns, 250 ml

KMI BRANDS LTD
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Maigi attīra matus, vienlaikus atjaunojot mitrumu, lai mīkstinātu un izceltu matu cirtas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maigi attīra matus, vienlaikus atjaunojot mitrumu, lai mīkstinātu un izceltu matu cirtas. Šī 97% dabīgā formula satur ar vitamīniem bagātu jūras brūnaļģu ekstraktu un avokado eļļu, lai palīdzētu saglabāt cirtas izteiktas, zīdaini mīkstas un īpaši kondicionētas. Pasakiet Atā savām slikto matu dienām.

Rūpīgi atlasītas dabiskās sastāvdaļas baro cirtas, palīdzot uzlabot elastību, gludumu un spīdumu. Šampūna sastāvā ir:

JŪRAS DŪŅŅU EKSTRAKTS
Bagāts ar vitamīniem, minerālvielām un mikroelementiem, kas nodrošina atbalstu matiem.

HLORELLAS EKSTRAKTS
Nelaimē nonākušām cirtām tas sniedz aminoskābju, vitamīnu un minerālvielu devu.

AVOKADO EĻĻA
Šī izcilā eļļa, kas ir bagāta ar vitamīniem, iegūst savu zaļo krāsu no hlorofiliem un karotinoīdiem, kas palīdz aizsargāt pret antioksidantiem.

Šis cirtas veidojošais šampūns satur arī:

SLMI (nātrija lauroilmetilizetionāts)
Šī ir maiga, ūdenī šķīstošā virsmaktīvā viela, kas iegūta no kokosriekstiem, nodrošina Wave Hello Curl Defining Shampoo, kas puto un attīra, ļaujot Noughty ražot augstas veiktspējas šampūnus, kas 100% nesatur sulfātus.

product
123453 NOUGHTY Wave Hello šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/30/b6/0f6697892ef86870f9180bd59196.png InStock 7.95 EUR 11.35 <p>Maigi attīra matus, vienlaikus atjaunojot mitrumu, lai mīkstinātu un izceltu matu cirtas. Šī 97% dabīgā formula satur ar vitamīniem bagātu jūras brūnaļģu ekstraktu un avokado eļļu, lai palīdzētu saglabāt cirtas izteiktas, zīdaini mīkstas un īpaši kondicionētas. Pasakiet <em>Atā </em>savām slikto matu dienām.</p> <p>Rūpīgi atlasītas dabiskās sastāvdaļas baro cirtas, palīdzot uzlabot elastību, gludumu un spīdumu. Šampūna sastāvā ir:</p> <p>JŪRAS DŪŅŅU EKSTRAKTS<br />Bagāts ar vitamīniem, minerālvielām un mikroelementiem, kas nodrošina atbalstu matiem.</p> <p>HLORELLAS EKSTRAKTS<br />Nelaimē nonākušām cirtām tas sniedz aminoskābju, vitamīnu un minerālvielu devu.</p> <p>AVOKADO EĻĻA<br />Šī izcilā eļļa, kas ir bagāta ar vitamīniem, iegūst savu zaļo krāsu no hlorofiliem un karotinoīdiem, kas palīdz aizsargāt pret antioksidantiem.</p> <p>Šis cirtas veidojošais šampūns satur arī:</p> <p>SLMI (nātrija lauroilmetilizetionāts)<br />Šī ir maiga, ūdenī šķīstošā virsmaktīvā viela, kas iegūta no kokosriekstiem, nodrošina Wave Hello Curl Defining Shampoo, kas puto un attīra, ļaujot Noughty ražot augstas veiktspējas šampūnus, kas 100% nesatur sulfātus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni