NOUGHTY To The Rescue šampūns, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NOUGHTY To The Rescue šampūns, 250 ml

KMI BRANDS LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Maigi attīriet matus, vienlaikus atjaunojot zaudēto mitrumu ar šo intensīvi mitrinošo šampūnu sausiem, bojātiem matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maigi attīriet matus, vienlaikus atjaunojot zaudēto mitrumu ar šo intensīvi mitrinošo šampūnu sausiem, bojātiem matiem. Maiga 97% dabīgā formula attīra, nesavelkot ādu. Izstrādāts ar īpaši nomierinošu saldo mandeļu un saulespuķu sēklu ekstraktu maisījumu.

Rūpīgi atlasītas dabiskās sastāvdaļas palīdz saglabāt mitrumu matos, palīdzot samazināt sausumu, bojājumus un lūšanu. Botāniskais stiprinošais šampūns satur:

SAULESPUĶU SĒKLU EKSTRAKTS
Absolūts ziedu spēks. Šis mitrinošais sēklu ekstrakts palīdz radīt veselīgus matus, atgriežot daļu no tā, ko mūsdienu vide izsūc no matu šķiedras.

SALDO MANDEĻU EKSTRAKTS
Lai atjaunotu zaudēto mitrumu. Jo, runājot par matu šķiedrām, mitrums = spēks. Matu mitruma palielināšana ir svarīga, lai palielinātu to elastību un izturību.

Šis mitrinošais šampūns satur arī:

SLMI (SODIUM LAUROYLMETYLISETIONATE)
Šī maigā, ūdenī šķīstošā virsmaktīvā viela, kas iegūta no kokosriekstiem, nodrošina To The Rescue Moisture Boost Shampoo putojošo un attīrošo iedarbību, ļaujot Noughty ražot augstas veiktspējas, 100% sulfātus nesaturošus šampūnus.

product
123447 NOUGHTY To The Rescue šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e0/f4/6aaa86bb38c37e1292e64551310b.png InStock 7.97 EUR 11.39 <p>Maigi attīriet matus, vienlaikus atjaunojot zaudēto mitrumu ar šo intensīvi mitrinošo šampūnu sausiem, bojātiem matiem. Maiga 97% dabīgā formula attīra, nesavelkot ādu. Izstrādāts ar īpaši nomierinošu saldo mandeļu un saulespuķu sēklu ekstraktu maisījumu.</p> <p>Rūpīgi atlasītas dabiskās sastāvdaļas palīdz saglabāt mitrumu matos, palīdzot samazināt sausumu, bojājumus un lūšanu. Botāniskais stiprinošais šampūns satur:</p> <p>SAULESPUĶU SĒKLU EKSTRAKTS<br />Absolūts ziedu spēks. Šis mitrinošais sēklu ekstrakts palīdz radīt veselīgus matus, atgriežot daļu no tā, ko mūsdienu vide izsūc no matu šķiedras.</p> <p>SALDO MANDEĻU EKSTRAKTS<br />Lai atjaunotu zaudēto mitrumu. Jo, runājot par matu šķiedrām, mitrums = spēks. Matu mitruma palielināšana ir svarīga, lai palielinātu to elastību un izturību.</p> <p>Šis mitrinošais šampūns satur arī:</p> <p>SLMI (SODIUM LAUROYLMETYLISETIONATE)<br />Šī maigā, ūdenī šķīstošā virsmaktīvā viela, kas iegūta no kokosriekstiem, nodrošina To The Rescue Moisture Boost Shampoo putojošo un attīrošo iedarbību, ļaujot Noughty ražot augstas veiktspējas, 100% sulfātus nesaturošus šampūnus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni