NOUGHTY Hello Curls Primer izsmidzināms līdzeklis, 200 ml
5.0 5 (4 atsauksmes)

NOUGHTY Hello Curls Primer izsmidzināms līdzeklis, 200 ml

KMI BRANDS LTD
5.0 5 (4 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Matu ieveidošanas bāze loku izcelšanai cirtainiem un viļņainiem matiem ar šī sviesta un avokado eļļu, izceļ un notur cirtas uzreiz pēc matu mazgāšanas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Esiet sviecinātas zīdaini mīkstās un īpaši mitrinātās cirtas, viļņi un spirāles.

Šo daudzfunkcionālo līdzekli var izmantot, lai izceltu cirtas un spirāles, lai iegūtu izteiktas lokas, vai arī var izmantot vienu pašu, lai bez piepūles radītu pludmales stila viļņus. Uzklājiet vēlreiz starp mazgāšanas reizēm, lai iedvestu jaunu dzīvību dumpīgajās cirtās. 97% dabīgā formula satur Noughty cirtas optimizējošu QuinOxy, kas sajaukts ar jūras brūnaļģes ekstraktu un šī sviestu, lai definētu un padarītu noturīgas jebkādas cirtas.

product
123457 NOUGHTY Hello Curls Primer izsmidzināms līdzeklis, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/57/fc/2229b8e18f7a2a703be61541fdea.png OutOfStock 9.56 EUR 13.65 <p>Esiet sviecinātas zīdaini mīkstās un īpaši mitrinātās cirtas, viļņi un spirāles.</p> <p>Šo daudzfunkcionālo līdzekli var izmantot, lai izceltu cirtas un spirāles, lai iegūtu izteiktas lokas, vai arī var izmantot vienu pašu, lai bez piepūles radītu pludmales stila viļņus. Uzklājiet vēlreiz starp mazgāšanas reizēm, lai iedvestu jaunu dzīvību dumpīgajās cirtās. 97% dabīgā formula satur Noughty cirtas optimizējošu QuinOxy, kas sajaukts ar jūras brūnaļģes ekstraktu un šī sviestu, lai definētu un padarītu noturīgas jebkādas cirtas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Matu veidošanas un aizsarglīdzekļi