NIZORAL 20 mg/g šampūns, 60 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NIZORAL 20 mg/g šampūns, 60 ml

JANSSEN PHARMACEUTICA
Kopā
14.11 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Nizoral šampūns ir zāles sēnīšu vai rauga sēnīšu izraisītu ādas infekciju ārstēšanai un profilaksei.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nizoral šampūns ir zāles sēnīšu vai rauga sēnīšu izraisītu ādas infekciju ārstēšanai un profilaksei. Ar šampūnu var ārstēt gan galvas mataino daļu, gan lielākus ādas laukumus krūšu apvidū vai sejas apvidū.To var lietot dažādu ādas infekciju gadījumā, kam raksturīga: zvīņošanās galvas matainā daļā (blaugznas); sarkanbrūni plankumi ar dzeltenām vai baltām ādas zvīņām, parasti sejas vai krūšu apvidū (seborejiskais dermatīts); sīki, brūni vai balti, neregulāri plankumi uz ķermeņa (pityriasis versicolor). Jūs varat ārstēt un novērst šīs infekcijas ar NIZORAL šampūnu.

Papildu informācija par produktu
product
114136 NIZORAL 20 mg/g šampūns, 60 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d2/6d/a30913211261191e581a8ed68d6d.png InStock 14.11 EUR 14.11 <p style="text-align:justify;">Nizoral šampūns ir zāles sēnīšu vai rauga sēnīšu izraisītu ādas infekciju ārstēšanai un profilaksei. Ar šampūnu var ārstēt gan galvas mataino daļu, gan lielākus ādas laukumus krūšu apvidū vai sejas apvidū.To var lietot dažādu ādas infekciju gadījumā, kam raksturīga: zvīņošanās galvas matainā daļā (blaugznas); sarkanbrūni plankumi ar dzeltenām vai baltām ādas zvīņām, parasti sejas vai krūšu apvidū (seborejiskais dermatīts); sīki, brūni vai balti, neregulāri plankumi uz ķermeņa (pityriasis versicolor). Jūs varat ārstēt un novērst šīs infekcijas ar NIZORAL šampūnu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Pretblaugznu šampūni