NEUTROGENA Intense Repair Body losjons, 400 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NEUTROGENA Intense Repair Body losjons, 400 ml

JOHNSON & JOHNSON
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
6.59 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
It provides intensive moisture, and helps repair and protect even extremely dry and rough skin from the 1st application.For an immediate sensation of relief of the skin and a pleasant feeling of well-being.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Neutrogena Intense Repair Body Lotion Dry Skin ir dziļi mitrinošs ķermeņa losjons, kas piemērots sausai līdz ļoti sausai ādai. Šis ķermeņa losjons ir izstrādāts, lai barotu un atjaunotu ādu jau no pirmās lietošanas reizes, tā pamatā ir klasiskā Norvēģijas formula, kas ir bagāta ar mīkstinošām vielām, lai radītu "pārsēja" efektu uz sausākajām ādas vietām. Viegla, netaukaina tekstūra ātri uzsūcas, nodrošinot tūlītēju atvieglojumu un komfortu.

product
1134844 NEUTROGENA Intense Repair Body losjons, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/59/87/b16e2774de1685e6fbfefbd1bbb7.png InStock 6.59 EUR 10.99 <p style="text-align:justify;"><strong>Neutrogena Intense Repair Body Lotion Dry Skin</strong> ir dziļi mitrinošs ķermeņa losjons, kas piemērots sausai līdz ļoti sausai ādai. Šis ķermeņa losjons ir izstrādāts, lai barotu un atjaunotu ādu jau no pirmās lietošanas reizes, tā pamatā ir klasiskā Norvēģijas formula, kas ir bagāta ar mīkstinošām vielām, lai radītu "pārsēja" efektu uz sausākajām ādas vietām. Viegla, netaukaina tekstūra ātri uzsūcas, nodrošinot tūlītēju atvieglojumu un komfortu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas