NEO-ANGIN bez cukura sūkājamās tabletes, 24 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NEO-ANGIN bez cukura sūkājamās tabletes, 24 gab.

DIVAPHARMA KNUFINKE
Kopā
7.65 €
Derīguma termiņš: 2028-05-30
Neo-angin bez cukura ir antiseptisks līdzeklis un viegls rīkles pretsāpju līdzeklis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Neo-angin bez cukura ir antiseptisks līdzeklis un viegls rīkles pretsāpju līdzeklis, kas piemērots vieglu mutes un rīkles infekciju profilaksei un iedarbīgai agrīnai ārstēšanai, tādējādi samazinot antibiotiku patēriņu. Infekciju izraisītāji rada dažāda veida iekaisumus ar tādiem simptomiem kā iekaisis kakls, aizsmakums, katars, saaukstēšanās, angīna, mutes un rīkles gļotādas, kā arī smaganu iekaisums.

Papildu informācija par produktu
product
114063 NEO-ANGIN bez cukura sūkājamās tabletes, 24 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0b/18/997798da5ea1caba5a86a07bff54.png InStock 7.65 EUR 7.65 <p style="text-align:justify;">Neo-angin bez cukura ir antiseptisks līdzeklis un viegls rīkles pretsāpju līdzeklis, kas piemērots vieglu mutes un rīkles infekciju profilaksei un iedarbīgai agrīnai ārstēšanai, tādējādi samazinot antibiotiku patēriņu. Infekciju izraisītāji rada dažāda veida iekaisumus ar tādiem simptomiem kā iekaisis kakls, aizsmakums, katars, saaukstēšanās, angīna, mutes un rīkles gļotādas, kā arī smaganu iekaisums.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Kakla sāpes