NATURA HOUSE Cucciolo Baby nomierinošs krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NATURA HOUSE Cucciolo Baby nomierinošs krēms, 50 ml

NATURA HOUSE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
9.77 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Piemērots jutīgai, apsārtušai ādai, kā arī ādai ar dermatītu (atopisko, alerģisko, kontakta).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piemērots jutīgai, apsārtušai ādai, kā arī ādai ar dermatītu (atopisko, alerģisko, kontakta). Var lietot bojātai ādai pēc sauļošanās.

Beta-glikāni - palīdz veicināt ādas atjaunošanos, brūču sadzīšanu, efektīvi nomierina un mitrina ādu. Hialuronskābe, dabiski sastopama viela ikviena cilvēka ķermenī, kas uztur ādas mitrumu, piešķir tai elastību. Saldo mandeļu eļļa - ātri iesūcas, atjauno mitrumu, baro un mīkstina sausu ādu. Palīdz nomierināt iekaisušu zvīņainu ādu. Ne tikai samazina sausumu, bet arī aizsargā pret sausumu. Atslābina, izlīdzina ādu, palīdz mazināt niezi.

Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām. Nesatur parabēnus, minerāleļļas, SLS / SLES, silikonus, PEG / PPG, parafīnus.

product
1143080 NATURA HOUSE Cucciolo Baby nomierinošs krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8e/0a/c29b449f4b6e06a33ba764a0331a.png InStock 9.77 EUR 16.29 <p>Piemērots jutīgai, apsārtušai ādai, kā arī ādai ar dermatītu (atopisko, alerģisko, kontakta). Var lietot bojātai ādai pēc sauļošanās.</p> <p>Beta-glikāni - palīdz veicināt ādas atjaunošanos, brūču sadzīšanu, efektīvi nomierina un mitrina ādu. Hialuronskābe, dabiski sastopama viela ikviena cilvēka ķermenī, kas uztur ādas mitrumu, piešķir tai elastību. Saldo mandeļu eļļa - ātri iesūcas, atjauno mitrumu, baro un mīkstina sausu ādu. Palīdz nomierināt iekaisušu zvīņainu ādu. Ne tikai samazina sausumu, bet arī aizsargā pret sausumu. Atslābina, izlīdzina ādu, palīdz mazināt niezi.</p> <p>Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām. Nesatur parabēnus, minerāleļļas, SLS / SLES, silikonus, PEG / PPG, parafīnus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni