NATEO D 4000 SV + Magnijs B6 kapsulas, 40 gab.

NATEO D 4000 SV + Magnijs B6 kapsulas, 40 gab.

SAGITUS SIA
Kopā
17.99 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Dabiskas izcelsmes D3 vitamīns holekalciferols ar magniju un B6 vitamīnu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

3 ieguvumi vienā kapsulā:

  • D vitamīns imunitātei
  • Magnijs samazina nogurumu un nespēku
  • B6 vitamīns veicina normālu nervu sistēmas darbību

NATEO D + Magnijs B6 ir radīts, lai nodrošinātu organismu ar nepieciešamo D vitamīna daudzuma, kā arī magnija un B6 vitamīna uzņemšanu.

D vitamīnsveicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz uzturēt zobu un kaulu veselību. Magnijs veicina normālu muskuļu darbību. B6 vitamīns veicina normālu nervu sistēmas darbību un palīdz samazināt nogurumu un nespēku.

Efektīva, jaunākās paaudzes magnija bisglicināta helāta un B6 vitamīna formula nodrošina augstu uzsūkšanās spēju un labu panesamību.

Nepieciešamība pēc  D3 vitamīna palielinās:

  • rudens, ziemas un pavasara periodā;
  • bērniem un pusaudžiem straujas augšanas laikā;
  • sievietēm grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā;
  • sievietēm menopauzes periodā;
  • gados vecākiem cilvēkiem;
  • cilvēkiem, kuri vasarā maz uzturas saulē vai intensīvi lieto saules aizsargkrēmus.

Magnijs un B6 vitamīns ir klasiska kombinācija, kuru iesaka uzņemt papildus ar uzturu vai arī uztura bagātinātājiem. Ieteicams lietot fiziski aktīviem cilvēkiem un ikvienam ar šo elementu paaugstinātu nepieciešamību.

NATEO D + Magnijs B īpaši ieteicams fiziski aktīviem cilvēkiem, pie paaugstinātas fiziskas un emocionālas slodzes, kā arī ikvienam, kas maz uzturas tiešos saules staros. 

Papildu informācija par produktu
product
1001412 NATEO D 4000 SV + Magnijs B6 kapsulas, 40 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/91/68/cde867690d8c69d2c869d9d7997e.png InStock 17.99 EUR 17.99 <p><strong>3 ieguvumi vienā kapsulā:</strong></p> <ul><li><strong>D vitamīns imunitātei</strong></li> <li><strong>Magnijs samazina nogurumu un nespēku</strong></li> <li><strong>B6 vitamīns veicina normālu nervu sistēmas darbību</strong></li> </ul><p><strong>NATEO D + Magnijs B<sub>6</sub></strong> ir radīts, lai nodrošinātu organismu ar nepieciešamo D vitamīna daudzuma, kā arī magnija un B6 vitamīna uzņemšanu.</p> <p><strong>D vitamīns</strong>veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz uzturēt zobu un kaulu veselību. <strong>Magnijs</strong> veicina normālu muskuļu darbību. <strong>B<sub>6</sub> vitamīns</strong> veicina normālu nervu sistēmas darbību un palīdz samazināt nogurumu un nespēku.</p> <p>Efektīva, jaunākās paaudzes magnija bisglicināta helāta un B6 vitamīna formula nodrošina <strong>augstu uzsūkšanās spēju un labu panesamību</strong>.</p> <p>Nepieciešamība pēc  D<sub>3</sub> vitamīna palielinās:</p> <ul><li>rudens, ziemas un pavasara periodā;</li> <li>bērniem un pusaudžiem straujas augšanas laikā;</li> <li>sievietēm grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā;</li> <li>sievietēm menopauzes periodā;</li> <li>gados vecākiem cilvēkiem;</li> <li>cilvēkiem, kuri vasarā maz uzturas saulē vai intensīvi lieto saules aizsargkrēmus.</li> </ul><p>Magnijs un B6 vitamīns ir klasiska kombinācija, kuru iesaka uzņemt papildus ar uzturu vai arī uztura bagātinātājiem. Ieteicams lietot fiziski aktīviem cilvēkiem un ikvienam ar šo elementu paaugstinātu nepieciešamību.</p> <p><strong>NATEO D + Magnijs B<sub>6 </sub></strong> īpaši ieteicams fiziski aktīviem cilvēkiem, pie paaugstinātas fiziskas un emocionālas slodzes, kā arī ikvienam, kas maz uzturas tiešos saules staros. </p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/D vitamīns