MAVEX Sebo Balance attīrošs gels, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Sebo Balance attīrošs gels, 150 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
38.35 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Nomazgājams attīrošs gēls ar lobošu, attīrošu, ādas sebuma izdalīšanos normalizējošu un matējošu iedarbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Netīrai, kombinētai un taukainai ādai, kurai ir tendence uz pūtītēm. Ar antibakteriāliem līdzekļiem. Tas dziļi attīra, neradot kairinājumu, likvidē lieko sebumu un redzami samazina ādas spīduma efektu.

Tas kontrastē pūtītēm raksturīgās ādas nepilnības, pateicoties vulkāniskajiem māliem, cinka oksīdam un polihidroksiskābēm (laktobionu un glukonolaktonu). Sastāvā ir arī Acnesil funkcionālais komplekss.

Purifying Cleansing Gel sastāv no 97% dabīgām sastāvdaļām.

Tas ir izveidots ar 100% augu bāzes virsmaktīvām vielām, kas iegūtas no kokosriekstiem, nesatur ziepes vai sulfātus. Tas ir ārkārtīgi maigs pret ādu un rada maigas putas, kas rūpīgi attīra, neradot kairinājumu.

product
1164361 MAVEX Sebo Balance attīrošs gels, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0e/98/648e131400422c14dbaffe9d1a95.png InStock 38.35 EUR 54.79 <p>Netīrai, kombinētai un taukainai ādai, kurai ir tendence uz pūtītēm. Ar antibakteriāliem līdzekļiem. Tas dziļi attīra, neradot kairinājumu, likvidē lieko sebumu un redzami samazina ādas spīduma efektu.</p> <p>Tas kontrastē pūtītēm raksturīgās ādas nepilnības, pateicoties vulkāniskajiem māliem, cinka oksīdam un polihidroksiskābēm (laktobionu un glukonolaktonu). Sastāvā ir arī Acnesil funkcionālais komplekss.</p> <p>Purifying Cleansing Gel sastāv no 97% dabīgām sastāvdaļām.</p> <p>Tas ir izveidots ar 100% augu bāzes virsmaktīvām vielām, kas iegūtas no kokosriekstiem, nesatur ziepes vai sulfātus. Tas ir ārkārtīgi maigs pret ādu un rada maigas putas, kas rūpīgi attīra, neradot kairinājumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana