MATIS The Essence With Caviar эссенция, 200 мл
5.0 5 (2 отзыва/отзывов)

MATIS The Essence With Caviar эссенция, 200 мл

MATIS
5.0 5 (2 отзыва/отзывов)
Всего к оплате
24.71 €
Срок годности: 2026-05-30
Уникальная текстура делает кожу бархатистой и идеально очищенной.
Подробнее
Информация
Внешний вид продукта может отличаться от представленного на фото.
Цены на продукцию в аптеках могут различаться.

Нежная эссенция предлагает уникальный чувственный опыт для тонизирующего ухода.

Формула сочетает в себе силу французской черной икры, богатой омега-3, белками, витаминами и минералами, с морским коллагеном и помогает лицу восстановить сияние молодости день за днем.

Несравненная текстура оставляет ощущение бархатистости кожи, идеально очищенной и комфортной.

Улучшает естественную защиту кожи от внешних факторов и внутренних изменений гормонального статуса. Замедляет процесс увядания, стимулирует кожу, оставляет ее упругой и сияющей.

Экстракт черной икры богат аминокислотами, пептидами, минералами и микроэлементами, которые стимулируют фибробласты, клетки для увеличения производства коллагена и эластина. Питает и стимулирует регенерацию кожи.

Морской коллаген, схожий по строению с собственным коллагеном, улучшает структуру кожи, оказывает разглаживающее и тонизирующее действие.

product
1134226 MATIS The Essence With Caviar esence, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/45/bd/16de83ec13c73f5d40aebde28d9d.png InStock 24.71 EUR 41.19 <p style="text-align:justify;">Šī losjona neatākārtojamā tekstūra liek ādai justies samtainai un perfekti attīrītai. Tā sagatavo ādu, lai uzņemtu un pastiprinātu papildinošos Caviar līnijas produktus.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Francijas kaviāra ekstrakts.</strong><br />Pateicoties īpaši augstajam olbaltumvielu un aminoskābju saturam, Francijas kaviāra ekstraktam piemīt barojoša, mitrinoša un minerālvielu līdzsvaru atjaunojoša iedarbība. Tā labvēlīgās īpašības palīdz aizsargāt ādas struktūras pret sabrukšanu, padarot ādu tvirtāku, stingrāku un elastīgāku. Tas arī palīdz cīnīties pret brīvajiem radikāļiem un aizsargāt šūnu struktūras un membrānas no oksidatīviem bojājumiem.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Tonizējoša sastāvdaļa ar pretgrumbu iedarbību.</strong><br /> Tas ir eļļains, koncentrēts ekstrakts no spilanta auga (Spilanthes Acmella) augšējās daļas. Tas galvenokārt iedarbojas, stimulējot fibroblastu biomehāniskās funkcijas. Pirmie redzamie rezultāti izpaužas ādas blīvuma un stingrības palielināšanās, kas vizuāli samazina krunciņas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Avokado eļļa</strong> <br />Ar taukskābēm un vitamīniem bagātā avokado eļļa kopj sausu ādu, aizsargājot to un atjaunojot lipīdu slāni. Sastāvā esošā oleīnskābe nomierina savilktu un raupju ādu, padarot to tvirtu un maigu. Eļļas sastāvs stiprina ādas hidrolipīdu barjeru, lai ādā saglabātu atbilstošu mitruma līmeni.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana