MATIS Reponse Soleil Sun Protection SPF 30 saules aizsarglīdzeklis, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MATIS Reponse Soleil Sun Protection SPF 30 saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

MATIS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Saules aizsardzības krēms SPF 30.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši augsta aizsardzība, UVA - UVB filtru darbību pastiprina antileukīns, kas aizsargā šūnu DNS, SPF 30 saules aizsardzības krēms palīdz efektīvi cīnīties pret saules kaitīgo ietekmi (saules apdegumiem, priekšlaicīgu ādas novecošanos utt.).

Raksturojums
Jūsu āda ir aizsargāta, jūsu skaistums saglabāts.

Antileikīns® 6
To iegūst no brūnaļģes laminārijas (Laminaria Ochroleuca). Dzeltenīgās krāsas dēļ to mēdz dēvēt arī par “zelta aļģi”. Kamēr saules aizsargkrēmi darbojas uz ādas virsmas, šī aktīvā sastāvdaļa papildina to iedarbību, darbojoties šūnu iekšienē un aizsargājot DNS.
UVA-UVB filtri - organiski ķīmiskie savienojumi, kas absorbē UV starus. Aizsargā pret UVA un UVB staru kaitīgo

product
1134840 MATIS Reponse Soleil Sun Protection SPF 30 saules aizsarglīdzeklis, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e1/96/e8d7aac7ebdc6cb096687d39ff34.png InStock 23.79 EUR 33.99 <p style="text-align:justify;">Īpaši augsta aizsardzība, UVA - UVB filtru darbību pastiprina antileukīns, kas aizsargā šūnu DNS, SPF 30 saules aizsardzības krēms palīdz efektīvi cīnīties pret saules kaitīgo ietekmi (saules apdegumiem, priekšlaicīgu ādas novecošanos utt.).</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Raksturojums<br /></strong>Jūsu āda ir aizsargāta, jūsu skaistums saglabāts.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Antileikīns® 6</strong> <br />To iegūst no brūnaļģes laminārijas (Laminaria Ochroleuca). Dzeltenīgās krāsas dēļ to mēdz dēvēt arī par “zelta aļģi”. Kamēr saules aizsargkrēmi darbojas uz ādas virsmas, šī aktīvā sastāvdaļa papildina to iedarbību, darbojoties šūnu iekšienē un aizsargājot DNS. <br /><strong>UVA-UVB filtri</strong> - organiski ķīmiskie savienojumi, kas absorbē UV starus. Aizsargā pret UVA un UVB staru kaitīgo</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi