MATIS Reponse Fondamentale Authentik-Essence losjons, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MATIS Reponse Fondamentale Authentik-Essence losjons, 200 ml

MATIS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Losjons - pēdējais posms sejas kosmētikas noņemšanā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ar šo losjonu tiek pabeigta dekoratīvās kosmētikas noņemšanas procedūra, un visi ādas tipi tiek sagatavoti citu MATIS produktu uzņemšanai. Āda ir tīra, tvirta un ideāli sagatavota. Šis ādas jaunību sargājošais toniks ne tikai noslēdz dekoratīvās kosmētikas noņemšanas procedūru, bet arī sagatavo ādu turpmākām tās kopšanas darbībām.

Damaskas rožu ziedūdens
Šim ziedūdenim piemīt antioksidanta īpašības, un tas palīdz ādai aizsargāties pret brīvajiem radikāļiem. Ideāli piemērots jutīgai ādai. Attīra, atsvaidzina un mīkstina ādu.

Sagatavojošais komplekss
Šis komplekss, kuru veido pienskābe, nātrija laktāts, urīnviela, serīns un nātrija hlorīds, palīdz noturēt ūdeni epidermā un ļauj tai atgūt ūdens līdzsvaru.

Purpura orhidejas ekstrakts
Šim ekstraktam piemīt ādu mīkstinoša un nomierinoša iedarbība, un tas arī aizsargā ādu, pateicoties sastāvā esošajiem antioksidantiem polifenoliem. Āda kļūst tvirtāka, un nostiprinās sejas kontūras. Antioksidējošā iedarbība palīdz aizsargāt ādas jaunības rezerves.

product
1134277 MATIS Reponse Fondamentale Authentik-Essence losjons, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/48/e2/f58503d240bf15f99187d51c7da9.png InStock 13.79 EUR 22.99 <p style="text-align:justify;">Ar šo losjonu tiek pabeigta dekoratīvās kosmētikas noņemšanas procedūra, un visi ādas tipi tiek sagatavoti citu MATIS produktu uzņemšanai. Āda ir tīra, tvirta un ideāli sagatavota. Šis ādas jaunību sargājošais toniks ne tikai noslēdz dekoratīvās kosmētikas noņemšanas procedūru, bet arī sagatavo ādu turpmākām tās kopšanas darbībām.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Damaskas rožu ziedūdens</strong> <br />Šim ziedūdenim piemīt antioksidanta īpašības, un tas palīdz ādai aizsargāties pret brīvajiem radikāļiem. Ideāli piemērots jutīgai ādai. Attīra, atsvaidzina un mīkstina ādu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Sagatavojošais komplekss</strong><br />Šis komplekss, kuru veido pienskābe, nātrija laktāts, urīnviela, serīns un nātrija hlorīds, palīdz noturēt ūdeni epidermā un ļauj tai atgūt ūdens līdzsvaru.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Purpura orhidejas ekstrakts</strong> <br />Šim ekstraktam piemīt ādu mīkstinoša un nomierinoša iedarbība, un tas arī aizsargā ādu, pateicoties sastāvā esošajiem antioksidantiem polifenoliem. Āda kļūst tvirtāka, un nostiprinās sejas kontūras. Antioksidējošā iedarbība palīdz aizsargāt ādas jaunības rezerves.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana