MATIS Body Natural Secure dezodorants rullītis, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MATIS Body Natural Secure dezodorants rullītis, 50 ml

MATIS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-05-30
Dabiskas izcelsmes dezodorants. Aizsardzība 24 stundu garumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dabiskas izcelsmes dezodorants. Aizsardzība 24 stundu garumā.
Šis dabiskās izcelsmes dezodorants nodrošina svaigumu un ļoti efektīvu aizsardzību pret svīšanu visas dienas garumā. Tā sastāvā ietilpst vairākas spēcīgas aktīvās sastāvdaļas, kas iedarbojas pret nepatīkamo aromātu.
Sastāvā nav alumīnija sāļu, lai dezodorants būtu maksimāli drošs un optimāli saudzīgs pret ādu. Vairāk nekā tikai dezodorants – tas kopj ādu, nomierinot kairinājumu pēc apmatojuma likvidēšanas un nodrošinot ādas mitrināšanu un svaigumu visas dienas garumā un jebkādos apstākļos.
Āda ir veselīga, nomierināta un svaiga visas dienas garumā.

product
1144833 MATIS Body Natural Secure dezodorants rullītis, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a4/88/968c540478a0f556745561ba13f8.png InStock 18.39 EUR 22.99 <p>Dabiskas izcelsmes dezodorants. Aizsardzība 24 stundu garumā.<br />Šis dabiskās izcelsmes dezodorants nodrošina svaigumu un ļoti efektīvu aizsardzību pret svīšanu visas dienas garumā. Tā sastāvā ietilpst vairākas spēcīgas aktīvās sastāvdaļas, kas iedarbojas pret nepatīkamo aromātu.<br />Sastāvā nav alumīnija sāļu, lai dezodorants būtu maksimāli drošs un optimāli saudzīgs pret ādu. Vairāk nekā tikai dezodorants – tas kopj ādu, nomierinot kairinājumu pēc apmatojuma likvidēšanas un nodrošinot ādas mitrināšanu un svaigumu visas dienas garumā un jebkādos apstākļos.<br />Āda ir veselīga, nomierināta un svaiga visas dienas garumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Aniperspiranti, dezodoranti