LYL sunD3 KID, sprejs, 25 ml

LYL sunD3 KID, sprejs, 25 ml

PHARM&MED
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Zinātniski pierādītas iedarbības*, dabisks, augstas uzsūkšanās efektivitātes un koncentrācijas D3 vitamīns izsmidzināma spreja formā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

LYLsunD3 KID, sprejs, 25 ml.

Vienkāršs, drošs un jautrs veids kā mazuļi un bērni līdz 7 gadu vecumam var uzņemt 600 starptautiskās vienības saules vitamīna ar vienu spreja devu.
D3 vitamīns izsmidzināmas mikroemulsijas spreja formā ar dabisku apelsīnu garšu. 100 % dabisks produkts, kas satur dabisku saldinātāju - ksilītu. D3 vitamīna optimāla līmeņa uzturēšana bērna organismam ir ļoti būtiska, lai atbalstītu un nostiprinātu imūnsistēmu, nodrošinātu veselīgu augošā organisma attīstību, normālu kaulu darbību, zobu un muskuļu veselību, kā arī veicinātu normālu kalcija un fosfora uzsūkšanos un izmantošanu. Flakona tilpums ir 25 ml, kas paredzēts līdz 125 lietošanas reizēm.

*No publiski pieejamās informācijas Latvijā par zinātniski pētītiem D3 vitamīna produktiem un to efektivitāti. Pētījumā izmantotā dienas deva 8000 SV.

Papildu informācija par produktu
product
1129215 LYL sunD3 KID, sprejs, 25 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d5/cd/c7b756982eb11ee35e8c8a2befee.png InStock 8.7 EUR 13.39 <p style="text-align:justify;"><strong>LYLsunD3 KID, sprejs, 25 ml.</strong></p> <p style="text-align:justify;">Vienkāršs, drošs un jautrs veids kā mazuļi un bērni līdz 7 gadu vecumam var uzņemt 600 starptautiskās vienības saules vitamīna ar vienu spreja devu.<br> D3 vitamīns izsmidzināmas mikroemulsijas spreja formā ar dabisku apelsīnu garšu. 100 % dabisks produkts, kas satur dabisku saldinātāju - ksilītu. D3 vitamīna optimāla līmeņa uzturēšana bērna organismam ir ļoti būtiska, lai atbalstītu un nostiprinātu imūnsistēmu, nodrošinātu veselīgu augošā organisma attīstību, normālu kaulu darbību, zobu un muskuļu veselību, kā arī veicinātu normālu kalcija un fosfora uzsūkšanos un izmantošanu. Flakona tilpums ir 25 ml, kas paredzēts līdz 125 lietošanas reizēm.</p> <p style="text-align:justify;"><a title="*No publiski pieejamās informācijas Latvijā par zinātniski pētītiem D3 vitamīna produktiem un to efektivitāti. Pētījumā izmantotā dienas deva 8000 SV." href="https://www.lyl-micro.com/lv/" target="_blank" rel="noreferrer"><sub>*<em>No publiski pieejamās informācijas Latvijā par zinātniski pētītiem D3 vitamīna produktiem un to efektivitāti. Pētījumā izmantotā dienas deva 8000 SV.</em></sub></a><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/D vitamīns